Олексій Суханов з мокрими очима розповів, чи спілкується з рідними з росії: розмова з мамою вирішила все

Олексій Суханов став дуже популярним ведучим в Україні. Та мало хто знає, що рідні телезірки, його батьки лишилися у росії. Чи продовжує знаменитість спілкуватися з близькими та чи змогла знайти ця родина спільну мову на фоні окупації України.

Олексій Суханов. Цей яскравий ведучий став популярним завдяки програмі “Говорить Україна”. Проте, мало хто знає, що не одразу доля привела його до студії передачі. Багато років зірковий чоловік працював у росії, де, власне і народився. Втім, 2014-й рік перевернув його життя. Шоумен підтримав Євромайдан, а згодом виїхав і взагалі з рф, адже не погоджувався з політикою агресора.

Та цього року Суханов вразив найбільше: він повністю почав говорити українською, а після 24-го лютого взагалі зі зброєю у руках пішов захищати свою другу Батьківщину. Воював у територіальній обороні Києва. Разом із цим він не полишив свою медійну діяльність.

Олексій Суханов з мокрими очима розповів, чи спілкується з рідними з росії

Таку позицію розділили не всі, кого знає і любить Олексій. У програмі “ЖВЛ” ведучий розповів непросту особисту історію. Він розповів, що у його житті стався крутий поворот: близькі, які лишилися у росії, одразу проявили свою справжню позицію по ситуації та обрали зовсім інший шлях поглядів на напад рф.

Найбільше зачепила його ситуація з рідною мамою. Виявляється, немолода жінка кликала сина назад додому та не змогла дослухатися до його справжніх емоцій і почуттів. Суханов зі сльозами на очах розповів, що для нього рідною землею стала саме Україна, а про місце свого народження навіть згадувати не хоче, адже все найкраще йому подарувала саме наша держава.

Єдине, чого не вдалося знайти тут, у Києві, так це свою половинку. Відомо, що ведучий нині холостякує. У шлюбі чоловік проживав з 2003-го по 2016-й роки. Дружиною стала його землячка з Іваново, але стосунки не витримали випробувань.

Чому Олексій Суханов розлучився зі своєю дружиною Ольгою
Олексій Суханов з мокрими очима розповів, чи спілкується з рідними з росії

Нагадаємо, що існує версія про те, що у росії Олексія було звільнено з телеканалу через скандал з одним з тамтешніх можновладців.

Схожі статті