Гурт “Время и Стекло” відіграв останній концерт, а Надя Дорофеєва відправилась у вільне плавання

Кінець одного етапу веде до початку іншого.

Популярний український гурт “Время и Стекло” офіційно оголосив про припинення свого існування ще у березні. Проте артисти просто так йти зі сцени не хотіли і влаштували прощальний тур містами України. Концертна програма називалася “Последний танец”.

За словами продюсера гурту Олексія Потапенка, більше відомого як Потап, артисти не припиняють співочу кар’єру. Вони тепер почнуть розвиватися у нових напрямках.

Надя Дорофеєва і Позитив записали відеозвернення до прихильників, у якому розповіли, що вичерпали себе як дует і тепер у кожного свій шлях розвитку.

Продюсер гурту зауважив, що Позитив тепер виступатиме у складі гурту Mozgi, який продюсує Потап. А от співачка Надя Дорофеєва планує зайнятися сольною кар’єрою.

На своїй сторінці у мережі Instagram Олексій Потапенко залишив зворушливий допис про історію гурту і кожного виконавця окремо. На світлинах у дописі зафіксовані кадри з прощального концерту гурту “Время и Стекло” в Києві.

Під дописом прихильники гурту висловлювали емоції щодо закінчення діяльності і бажали Наді Дорофеєвій і Позитиву успіхів у подальшій кар’єрі. Щоправда не всі оптимістично дивляться в майбутнє виконавців, адже були приклади, коли виконавці у гурті досягали набагато більшого, аніж у сольній кар’єрі.

Світлинами і відео з останнього концерту гурту в Києві поділилася і виконавиця Надя Дорофеєва. У дописі вона зазначила, що намагається прийти до тями і впоратися з емоціями. Співачка зазначила, що поки не може написати повноцінний допис, тому поки що радуватиме прихильників зафіксованими моментами з шоу.

Під дописом зі світлинами співачка подякувала усій великій команді, яка працювала над проектом.

У коментарях фанати написали багато теплих слів, серед яких і слова подяки за 10-річну діяльність і всі композиції гурту. Прихильники також побажали улюбленця успіхів і нових висот.

Сподіватимемося, що успіх Наді Дорофеєвої і Позитива незабариться і вони досягнуть більших висот окремо.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.