ТОП-4 українські красуні, які завжди оповиті увагою залицяльників, але досі самотні: Нікітюк, Кароль та інші

Знайти кохання у сучасному світі – велика проблема, особливо для тих жінок, які зайняти собою, своїм розвитком. Так і українські зіркові красуні, які змогли побудувати успішну кар'єру, але так і не можуть влаштувати особисте щастя попри купу залицяльників.

Насправді у світі існує багато жінок, які самотні з невідомих причин, от дивишся на кожну, успішна, красива, розумна, але самотня. Для когось це не є проблемою, а для когось це біда. Це стосується як звичайних жінок, так і зірок українського шоу-бізнесу, про яких і піде мова у статті.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Одна з улюблених українських телеведучих у своїх 34 роки досі незаміжня та навіть немає коханого чоловіка. Не зрозуміло, чому Нікітюк не щастить на кохання, але не можна сказати, що Леся має дефіциту уваги від чоловіків, ні, навпаки, вона одна з тих українок, які крадуть серця чоловіків. ведучій приписували безліч романів. Притула, Кличко, Бедняков, і ще безліч прізвищ, які час від часу згадувалися поряд з Лесею.

Але ж насправді, своє особисте самотнє життя, дівчина рідко коментує. Відомо тільки те, що Леся дуже хоче побудувати міцну родину й у неї був таємний претендент на роль чоловіка, але попри всіх залицяльників, відомих та невідомих, Леся Нікітюк залишається сама.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Відома українська актриса театру і кіно Ксенія Мішина також залишається самотньою, але не позбавленою уваги від чоловіків. Мішина має сина від своєї першої любові, яка сталася ще в студентські роки. Після того, як актриса відчула біль зради, вона вирішила рухатися сама і довгий час не могла нікого підпустити до себе.

Тому вирішила стати учасницею шоу “Холостячка”, де змогла знайти своє кохання й обрала Олександра Еллерта. Але і з ним стосунки не дійшли до сімейних. Зараз Мішина досі самотня, але в її житті вистачає чоловіків, яких можна вважати залицяльниками.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Співачка була заміжня та, на жаль, її чоловік Євген Огір, помер від тяжкої хвороби. Ця втрата дуже підкосила Тіну і жінка досі виховує сина Веніаміна сама. Чоловіків до себе Кароль не підпускає, але не жаліється на кількість уваги. Візьмемо для прикладу хоча б Дана Балана, якого Тіна зачарувала. І таких чоловіків у житті співачки було і є багато. Від артистів до військових. Але Тіна все ще сама.

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Ще одна українська “Холостячка”. Злата також намагалась знайти кохання на проєкті та ніби-то знайшла, але через якийсь проміжок часу, Андрій Задворний вщент розбив серце Огнєвіч і став ще однією причиною самотності Злати. Звісно співачка вже залікувала рани й активно спілкується з чоловіками, але кохання поки що так і не знайшла.

Схожі статті