Діти українських зірок, які пішли творчою стежкою батьків: Полякова, Матвієнко та інші талановиті нащадки

Багато хто з українських популярних зірок має вже дорослих дітей, які або вже опанували певну професію, або ще думають, чого вони хочуть по життю. Але деякі з них вирішили йти стежкою зіркових батьків і підкорювати український шоу-бізнес.

Певно кожна дитина у світі хоча б раз у житті замислювалась, як чудово бути зіркою, всі тебе знають, люблять і поважають, а ти, в свою чергу, робиш світ кращим та маєш неабиякий талант, який веде тебе прямісінько в шоу-бізнес і робить зіркою. Але мало хто може перенести свої дитячі мрії у доросле життя. Тому, деякі зіркові діти вже надивилися на батьків і вирішили йти тією ж стежкою.

Маша Полякова

Маша Полякова
Маша Полякова

Марія з дитинства має хист до музики та все своє життя розвивала свій талант. Взірцем для цього стала успішна кар’єра зіркової мами Олі Полякової, яка стала неабиякою артисткою в Україні. Оля – королева сцени, тож і Маша вирішила не відставати й вступила у Британський музичний коледж, щоб стати такою ж популярною і талановитою співачкою, як її мама.

Олександр Павлік

Олександр Павлік
Олександр Павлік

Саша – старший син відомого українського виконавця Віктора Павліка. Наразі Олександру 36 років і він успадкував талант батька. Саша сам є автором своїх пісень та часто виступає на українській сцені. Поки що солодший Павлік не перевершив успіхів зіркового батька, але він не збирається залишати обраний шлях.

Марія Яремчук

Марія Яремчук
Марія Яремчук

Донька легендарного виконавця Назарія Яремчука стала справжньою зіркою української естради. Маша почала свій шлях з проєкту “Голос країни”, який відкриває світові нові таланти. Зараз Марія є відомою українською поп-виконавицею і гордо продовжує сімейну справу.

Тоня Матвієнко
Тоня Матвієнко

Донька народної артистки Ніни Матвієнко також пішла творчою стежкою своєї легендарної мами. Тоня співає та виступає на українській сцені і є достатньо відомою артисткою українського шоу-бізнесу. До речі, свій шлях Антоніна почала також з проєкту “Голос країни”, де зустріла нинішнього чоловіка, відомого артиста Арсена Мірзояна.

Схожі статті