Чи замислювались ви…? Відома співачка Катерина Бужинська нагадала своїм фолловерам про жіночі штучки, які працюють у всі часи

Відома українська співачка Катерина Бужинська бездоганна у смаку і вишукана в стилях. Її makeup завжди довершує образ. Але, на цей раз відзначимо її щирість і розум у Instagram.

У пості  до останньої світлини, де на Каті гарненькі прикраси, вона розмірковує про природу жінки і її зв’язок з прикрасами. А відтак, як усе це вкупі стосується чоловіка.

 «Чи замислювалися Ви, навіщо жінкам потрібні прикраси і чому жінки споконвіку прагнули всіляко прикрашати себе?»

Співачка завважила, що індійські жінки, навіть, якщо вони нікуди не виходять, то все одно вдома в прикрасах з каменів, браслетів, стрічок. «Отже, − робить висновок, − у цьому є сенс».

Виявляється, що прикраси мають чудодійні властивості оберегів. Вони можуть  допомогти накопичити позитивну енергію і зберегти здоров’я.

Але ми з вами про це знали, правда ж?

А про те, що співачка Катерина Бужинська має шляхетне походження ви знали?

Далі Катерина розвиває думку: «Веди кажуть, що обов’язок жінки − бути красивою і прикрашати собою світ! І в кожній жінці закладено цей величезний потенціал краси! Тому прикраси − це сильна зброя жінки в залученні і натхненні гідного чоловіка, а також для збереження відносин.

Ну, послухайте, після цього хочеться вигукнути: «Все геніальне просте!». Ну, звичайно ж зброя. А як ми, жінки, вміло використовуємо цю зброю?

Виявляється,  здавна було традицією, щоб чоловік піклувався про зовнішній вигляд своєї коханої жінки і догоджав їй дарунками. А чому? А все тому, що жінка, приймаючи подарунок від чоловіка, символічно давала згоду на те, щоб належати саме цьому чоловікові.

Тепер вирозумієте, чому жінки втратили інтерес до прикрас? Вони стали незалежними.

І на завершення – увага! – це не просто дарування. Тим, що чоловік дарує жінці прикраси, він забезпечує собі успіх і процвітання. Бо, як пише Катерина, коли жінка повністю зосереджена на своєму чоловікові, то він неодмінно стає заможним і успішним.

 

Схожі статті