Фронтмен “Другої ріки” Валерій Харчишин з сумом розповів, що його сина забрали на службу: “Для чого він”

Соліст гурту "Друга Ріка", Валерій Харчишин, був здивований, коли сина забрали на фронт. В інтерв'ю на "ЛюксФМ" співак поділився, як справляється зі страхом за рідну дитину.

Валерій Харчишин, відомий український співак та фронтмен музичного гурту “Друга ріка”, нещодавно дав інтерв’ю для програми “Слава+” на радіо “ЛюксФМ”. Розмовляючи з Дьоміним по відеозв’язку, артист поділився останніми новинами свого життя та розповів, де зараз служить його син, Дмитро.

На початку вторгнення спадкоємець виконавця записався до рядів територіальної оборони, де почав навчатися військовій справі, оскільки до цього хлопець не проходив службу в армії та не мав необхідних навичок.  Незабаром Діма отримав військовий квиток та вступив до лав Збройних Сил України.

Валерій Харчишин з сумом розповів, що його сина забрали на службу

Харчишин зізнався, що дуже хвилювався, коли відправив сина на фронт, оскільки це війна і може статися будь-що.

“Коли я вперше до нього приїхав, вийшов такий ботан в окулярах, він їх носить все життя. Його хотілося обійняти й не пускати нікуди. Думаю, що він тут робить? Для чого? Є люди, кремезні пацани, які просилися, але їм не вистачило зброї і їх поставили в резерв. А мого забрали. Він пішов, а його одразу взяли”, — поділився Валерій.

Співак має трьох синів, двоє з яких зараз проживають за кордоном. Сам виконавець теж хотів захищати Батьківщину, але за станом здоров’я залишився у тилу та займався волонтерством. Харчишин влаштовував благодійні виступи для збору коштів на потреби України, та закликав інших артистів долучалися до благодійності.

На початку квітня, від ворожого обстрілу, постраждав будинок Валерія. Маєток, який знаходився на Київщині, у місті Гостомель, від потрапляння снарядів окупантів перетворився на згарище. Двоюрідний брат музиканта також несе службу у Збройних силах, а син Дмитро обороняє рідні землі на півночі країни.

Нагадаємо, що Валерій Харчишин у травні цього року оголосив про розлучення з дружиною. Подружжя прожили разом 13 років.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.