Як виглядає єдиний син суворої екс-судді “МастерШеф” Тетяни Литвинової, яка поза камерами стає берегинею

Тетяна Литвинова — популярна зірка сучасності, яка прославилася завдяки проєкту "МастерШеф". І хоча вона вже давно не оцінює кулінарні витвори мистецтва учасників, фанати все одно продовжують стежити за її життям. Як виглядає родина знаменитості?

Тетяна Литвинова прославилася на всю Україну своїм хистом готувати страви та ефектно їх подавати. Втім, не лише майстерність кулінара приваблює у ній прихильників. Фанати із задоволенням стежать за особистим життям популярної білявки.

Виявляється, суддя “МастерШеф” — не чужа Ользі Мартиновській. Вона є хресною мамою для донечки своєї колеги по студії телеканалу СТБ. Маленька Віра просто обожнює тітку Таню та намагається її копіювати.

М
Як виглядає єдиний син Тетяни Литвинової

Своя дитина у відомої рестораторки також є. Як відомо, зірка була двічі одруженою і у першому шлюбі народила сина. Хлопчику дали красиве старовинне ім’я, Володимир. Він веде непублічне життя та намагається тримати дистанцію від маминих прихильників і її медійності.

Втім, хіба така активна ненька може лишити своїх прихильників в Інстаграмі від представлення найріднішої її людини? Кілька років тому знаменитість опублікувала світлину зі змужнілим сином та змусила всіх без винятку замислитися про те, хто ж цей хлопець, який так ніжно притулився до Тетяни.

Проте, довго мучити фанатів Литвинова не збиралася. Вона одразу зізналася у коментарях, що цей бородатий дядько є її дитиною, що правда вже дуже підрослою. Також повідала шефиня про те, що народила собі карапуза майже одразу після завершення ВНЗ, у 24 роки.

З його ж татом зірка розлучилася у 2008-му році. Довго ходила без пари Тетяна, але згодом зустріла, як їй здавалося, свою справжню половинку. Другого обранця кулінарки звати Ярослав, проте, і цей шлюб не був тривалим. Пара дуже швидко розбіглася. Спільних нащадків у цієї родини не було, тому розірвали союз без зайвих проблем.

Нагадаємо, що Тетяні Литвиновій часто приписували романи під час її участі у проєкті “МастерШеф”, але знаменитість хвалиться, що там мала лише дружні відносини з усіма.

Схожі статті