З ким дружить, а кого недолюблює на “1+1” Марічка Падалко: всі зіркові подруги дружини Єгора Соболєва

Марічка Падалко — популярна зірка сучасності, яка має чимало прихильників. Дізнайтеся, хто фанатіє від особистості зірки на її улюбленому каналі "1+1", а кого просто не переносить дружина Єгора Соболєва.

Марічка Падалко. Її історія становлення, як дикторки телебачення вражає всіх. Сам Всесвіт дав їй можливість стати відомою. Майбутня улюблениця публіки проживала поруч з Лілією Подкопаєвою. До популярної спортсменки приїхали телевізійники, а її подруга залюбки теревенила з ними. Як українці кажуть: язик до Києва доведе, а товаришку відомої чемпіонки він, а точніше розмови довели до того, що їй запропонували роботу зі студією.

всі зіркові подруги дружини Єгора Соболєва

Марічка із вдячністю згадує той період життя поруч з Подкопаєвою. Втім, зараз не відомо, як спілкуються зірки. Зі світлин ведучої в Інстаграмі зрозуміло, що тепер її подругою стала Лідія Таран. Обидві знаменитості захоплюються новинами та дуже зраділи зустрічі одна з одною, коли популярна білявка на час приїхала до Києва з-за кордону.

Тривалий час у колах прихильників Падалко вважали, що вона дуже товаришує з Юрієм Горбуновим. Ніхто у цьому і не сумнівався, адже зірки чимало днів провели у студії “Сніданку з 1+1”. Втім, як тільки для обох там завершилася участь у проєкті, ведучі навіть не згадали жодного разу одне про одного.

Взагалі, важко назвати тих, з ким не змогла поладнати знаменитість. 24-те лютого дуже добре показало, який насправді характер у Марічки. Вона не злякалась випробувань та лишилася у столиці, відправивши дітей в евакуацію.

Також мережею гуляли кадри про те, що Падалко разом з усіма спускається в укриття, коли звучить повітряна тривога та не протестує щодо того, що її розмістили на палетах разом з усіма. Дуже скромна, виходить дружина у Єгора Соболєва.

Нагадаємо, що на телеканалі “1+1” знаменитість почала працювати у 2002-му році. Свої ювілейні 20 років роботи там вона відзначила плідними сюжетами та цікавими матеріалами для своїх улюблених глядачів.

Схожі статті