Молода дружина Віктора Павліка зізналася, що знову стала матір’ю через рік після пологів: “Друге дитя”

Дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка вперше розповіла, як насправді ставиться до свого бізнесу. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина — людина наповнена ентузіазмом та ідеями. Вона вміло поєднує обов’язки матері, дружини, концертного директора, блогерки та бізнесвумен.

Катя Репяхова поскаржилася на квартиру
Катя Репяхова зізналася, що знову стала матір’ю

Не дивлячись на зміни, які внесла повномасштабна війна в Україні, Репяхова змогла встояти на ногах і все ж таки реалізувати свою мрію. Незадовго до 24 лютого дівчина анонсувала запуск власного бізнесу, який був повністю зруйнований через військові дії.

Катя Репяхова зізналася, що знову стала матір’ю

Втім, вже через декілька місяців Катерина зробила нову спробу відкрити власний магазин дитячого одягу, і на цей раз все вийшло. У свою справу Репяхова вкладає всю душу. У мікроблозі вона показує і процес вибору тканин, і тестування певних моделей на синочку, а також ділиться відгуками.

Блогерка настільки прикипіла до власної справи, що навіть публічно назвала її своєю дитиною. Так, тепер у Катерини є два дитя: синочок від Віктора Франковича Михайло і створений її власними руками магазин.

Катя Репяхова зізналася, що знову стала матір’ю

Нагадуємо, що Катерина є четвертою дружиною Віктора Франковича. Пара деякий час приховувала свої стосунки, а після смерті сина співака Павла навколо родини розгорівся справжній скандал.

Колишня дружина артиста Лариса та його нинішня благовірна Катерина досі мають конфлікти, а минулого року судилися через публічні образливі висловлювання. Репяхова виграла суд і тепер має отримати моральне відшкодування у розмірі 11 тисяч гривень. Також подружжю вдалося вмовити Созаєву покинути чотирикімнатну квартиру, за яку артист досі має виплатити кредит. Пара планує продати житло, але поки що справа не зрушає з місця.

Схожі статті