Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару: підкорила серце красеня з пишними вусами та міцною статурою

Легенда української естради Софія Ротару була заміжня лише раз і поховала свого коханого чоловіка 20 років тому. Втім, деякі зміни схиляються до думки, що у житті артистки був ще один чоловік.

20 років тому Софія Михайлівна Ротару поховала свого єдиного чоловіка Анатолія Євдокименко. Благовірний артистки пішов з життя через інсульт. З тих пір його дружина не перебувала у жодних стосунках, принаймні, за офіційною версією.

Весілля Софії Ротару та Анатолія Євдокименка
Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару

Втім, ряд українських та закордонних ЗМІ схиляються до думки, що Анатолій не був першим чоловіком Ротару.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару

Ні для кого не секрет, що майбутня легенда тісно співпрацювала з українським композитором Володимиром Івасюком. Він став автором найпопулярніших її хітів. Але їхні взаємини, здається, були набагато ближчими, адже обидва мають безліч спільних фотографій, що говорить у користь того, що молоді люди проводили разом дуже багато часу.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару

Досить давно пліткували не тільки про серйозний вплив Володимира на творчість Софії Михайлівни. Ходили чутки, що артистка народила від нього дочку. Мовляв, у зірки є таємна дитина.

Коли у Ротару викрали спадкоємця, журналісти всерйоз розмислювали, що забрали не Руслана, а іншу дитину. Втім, Софія Михайлівна одразу спростувала цю новину, заявивши, що був викрадений її син, а ніякого іншого спадкоємця в неї немає. Що ж стосується стосунків з Івасюком, Софія Михайлівна промовчала.

Володимир Івасюк та Софія Ротару. Чорно-біле фото оброблене у кольорі

Коли тридцятирічний Володимир пішов з життя, на похоронах дуже чекали на знаменитість. Втім, вона не змогла приїхати, адже знаходилася на дуже великій відстані від України, і як би вона того не бажала, але фізично не могла встигнути на прощання з композитором. Зірка мала нести його портрет.

Сама Ротару якось заявила, що має дуже багато особистих секретів і буде готова їх розповісти тільки тоді, коли повністю завершить свою кар’єру. Та чи настане цей час?

Схожі статті