Розорила мільйонера та вирощує овочі: Оля Полякова засвітилась на городі без макіяжу і в шапці

Поп-діва українського шоу-бізнесу, Оля Полякова, зізналась — тепер доводиться економити гроші та показала підписникам, що вирощує на власному городі.

Оля Полякова завоювала прихильність публіки не тільки своєю яскравою зовнішністю, а й разючим голосом, діапазоном в три октави. Слова пісень поп-діви знає майже кожен українець, навіть якщо віддає перевагу музиці іншого жанру. На початку повномасштабного вторгнення, Оля, разом з двома доньками, евакуювалась з України за кордон, де пробула декілька місяців. До цього зірка мешкала в розкішному заміському маєтку, куди потім й повернулась.

На території будинку розташований город, на якому співачка вирощувала органічні овочі та фрукти. Раніше городніми роботами займались помічники по дому, оскільки виконавиця весь день проводила на зйомках або гастролях, і не мала часу займатися всіма домашніми справами самостійно. Але зараз в артистів стало набагато більше вільного часу, бо через війну концерти та інші розважальні заходи призупинені.

Оля Полякова засвітилась на городі без макіяжу і в шапці

В сторіс зірка опублікувала кадри, де вона, в простенькій в’язаній шапці та без макіяжу, самостійно порається на своєму городі та в теплицях. Попри похолодання все ще росте петрушка, а яблуня дає останній врожай. Не секрет, що вирощування овочів та фруктів у себе вдома дозволяє непогано зекономити, особливо у такий непростий період часу, як зараз, коли ціни на продукти зростають не по днях, а по годинах. Це відчувають навіть зірки, які зазвичай звикли жити “на широку ногу”.

Оля Полякова засвітилась на городі без макіяжу і в шапці

У одному з випусків проєкту Маші Єфросініної, під назвою “Дорослі дівчата”, Полякова зізналась, що зараз майже не має звичного для себе прибутку та боїться, що запаси коштів можуть закінчитись.

“В мене були збереження. Але мільйони гривень я вложила у своє кіно і вони ще не вернулися. Ти не знаєш, коли почнеш заробляти: місяць, два чи п’ять років. Я лишньої копійки не тратила. Я лишнього винограду не купляла. Дуже сильно економила”, — поділась Оля.

Нагадаємо, що Оля Полякова одружена з бізнесменом, Вадимом Буряковським вісімнадцять років. Пара народила двійко діток, старша дочка вже стала Дорослою та вчится у закордонному ВНЗ.

Схожі статті