Хто за національністю Ксенія Мішина: акторка проговорилася, що її син ходить в школу не для українців

Популярна екс-холостячка попри свій яскравий образ, веде вельми скромне життя, як для знаменитості. Досі вона не розкрила головних подробиць свого життя та цілком мало розповідала про своїх рідних. Тож, хто за національністю Ксенія Мішина цікаво було дізнатися всім прихильникам.

Героїня матеріалу — популярна зірка сучасного кіно і телебачення всіх, яка безумовно вразила своєю участю у проєкті “Холостячка”. Фанати мріяли, що за допомогою реаліті, вони зможуть дізнатися все про кумира, але багато таємниць лишилося не розкритими. Зокрема акторка так і не повідала повністю про свою родину. Та нещодавно у мережі з’явився натяк на те, хто за національністю Ксенія Мішина.

Ксенія Мішина
Хто за національністю Ксенія Мішина

Забираючи додому зі школи сина Платона, вона випадково проговорилася, що її дитина навчається у єврейському навчальному закладі. Хлопець із захопленням розповів, що всім учням дали вихідні і триватимуть вона навіть наступного тижня. Зірка здивувалася, що школярі так багато будуть відпочивати.

Хто за національністю Ксенія Мішина

Втім, була не проти, адже наступник Ксенії добре вчиться, пробує розмовляти українською та радує популярну маму своїми успіхами.

Проте, лише за цим фактором дуже складно судити, чи дійсно знаменитість успадкувала коріння мешканців Землі Обітованої. Цікаво, що генеалоги товариства “Рідні” підмітили, що прізвище Мішина є досить поширеним в Україні. Найбільше його носіїв на Київщині, Донеччині, Харківщині. Та сама акторка родом з Криму. Також експерти підмітили, що часто зустрічались представники з даним прізвищем серед православного духовенства. Про іудеїв навіть і мови немає.

Тож, їто за національністю Ксенія Мішина, важко сказати, а ми натомість нагадаємо, що зірка минулого року була готова змінити кардинально свою долю. Вона зустрічалася після реаліті “Холостячка” з Олександром Еллертом та планувала з ним подальше життя. Всі пророкували парі, що вони будуть чоловіком та дружиною. Навіть діти молодих, від перших шлюбів подружилися. Втім, роман згаснув прямо посеред родинної відпустки. Знаменитість пішла від обранця та забралася з відпочинку.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.