Дружина Віктора Павліка зізналася, за що судилася з Ларисою Созаєвою, яка не хотіла віддавати свою квартиру

Катя Репяхова і Віктор Павлік разом проходять чисельні випробування. З чим лише не стикалося їхнє кохання, навіть колишня обраниця зірки намагалася порушити затишок. Нещодавно дружина музиканта розповіла, чим все скінчилося.

Катя Репяхова і Віктор Павлік здаються майже ідеальною парою українського шоу-бізнесу. На перший погляд, у них є все: шикарні апартаменти, взаєморозуміння та екологічне ставлення один до одного, красунчик-синок. Проте, як-то кажуть: кожна родина по-своєму нещасна.

Віктор Павлік забрав сина у молодої дружини Репяхової та зробив те, чого вона так боялася
Дружина Віктора Павліка зізналася, за що судилася з Ларисою Созаєвою

Перепон та різних пригод цьому сімейству додавала колишня дружина музиканта, Лариса Созаєва, яка, впевнені були всі, так і не пробачила екс-обранця. Не могла вона простити те, що полишив саму з дитиною, публічно негативно висловлювалася, щодо нової коханої артиста.

Інколи на особистій сторінці жінки з’являлися тексти, які у мить підхоплювали різні таблоїди. Раз вона навіть розповіла про всіх чоловіків Репяхової, але всі чутки популярна білявка спростувала. Спростувала, але дозволяти такому продовжуватися не дала.

Дружина Віктора Павліка зізналася, за що судилася з Ларисою Созаєвою

Як стало відомо зі сторіз самої ж Каті, вона подавала позов до суду на пані Созаєву. Так різко відреагувала блогерка на привселюдні образи з боку екс-дружини Павліка. Це і не дивно, адже наприкінці минулого року, коли колишні займалися питанням поділу спільної квартири, де продовжувала проживати Лариса, знову попливли чутки про особисте нинішньої обраниці артиста. Ситуацію загострювало ще й те, що популярний чоловік намагався не відповідати грубощами на закиди третьої милої.

Репяхова ж сміливо виходила у публічний простір та, не вибачаючи жодного кривого слова, хвацько відповідала на всі кпини у свій бік. Врешті-решт скандал зійшов нанівець, а суперниця Каті взагалі не згадувала цю тему більше та на певний час полишила мережевий простір.

Нагадаємо, що більше дізнатися про родину Віктора Павліка, стосунки з його обраницями ви можете у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.