Джамала повідомила про поповнення в сім’ї і показала новонароджене немовля в пологовому: народила в еміграції?

Знаменита українська співачка Джамала вийшла на зв'язок з Польщі та показала новонароджене немовля, яке нещодавно з'явилося на цей світ. Усі деталі в нашій статті.

Після 24 лютого Джамала була першою українською співачкою, яка прийняла зважене рішення відправитися у незаплановані гастролі Європою з метою зібрати кошти для України. Вона евакуювала своїх дітей до Туреччини, залишила коханого чоловіка в Україні, а сама активно об’їздила країну за країною — усе в межах благочинного проєкту.

Джамала повідомила про поповнення в сім’ї

Джамала на польських танцях
Джамала повідомила про поповнення в сім’ї

Зірці вдалося зібрати колосальні кошти, але згодом вона отримала пропозицію взяти участь у польській версії програми “Танці з зірками”.

Джамала погодилася, адже їй надали ще одну можливість заробити на майбутню перемогу України. Кожного разу артистка нагадує, що знімається у проєкті не заради слави та популярності, а заради грошей, які зможе заробити для своїх співвітчизників.

Партнером Джамали став польський танцюрист Яцек Єшке, який вже вигравав конкурс, і є професійним та талановитим хореографом. Чоловік добре розумів потреби Джамали, а також її головну мету — не розважати публіку, не пропіаритися, а розповісти Польщі про те, які жахи відбуваються на її батьківщині. У цьому танцюрист повністю підтримав свою партнерку.

За час роботи разом Яцек та Джамала встигли порозумітися та зблизитися. Тому зовсім не дивно, що новину про поповнення у родині чоловіка Джамала розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Джамала повідомила про поповнення в сім’ї

Так, декілька днів тому Яцек став батьком. Зіркові батьки показали маленького члена родини і на даний момент активно приймають привітання.

Варто зазначити, що дружина Яцека та Джамала добре знайомі. Останні декілька місяців дівчина час від часу світилася в інформаційному просторі з великим животом.

Схожі статті