“Мені довелося носити це”: Злата Огнєвіч публічно показала своє справжнє волосся, яке довго ховала під перукою

Знаменита українська співачка Злата Огневич схвилювала мережу неймовірним зізнанням про своє волосся. Виявляється, артистка довгий час носила перуку.

Для більшості підписників Злати Огнєвіч 8 жовтня було вельми цікавим ранком не тільки через політичні новини, але і через оновлений вигляд артистки. Фанати одразу ж помітили певні зміни у зовнішності співачки. Зокрема, мова йшла про зовнішній вигляд волосся.

Злата Огнєвіч публічно показала своє справжнє волосся

Злата почала збирати численні компліменти щодо його вигляду та стану. І варто відмітити, що воно дійсно заслуговувало уваги, адже виглядало, наче в рекламі дорогих засобів для стайлінгу.

Злата Огнєвіч публічно показала своє справжнє волосся

Огнєвіч вирішила не інтригувати публіку і одразу ж розповіла, що змінилося і чому. Виявляється, за бажання стати блондинкою їй довелося заплатити здоров’ям власної шевелюри.

Злата Огнєвіч поскаржилася на нового залицяльника
Злата Огнєвіч публічно показала своє справжнє волосся

Волосся артистки просто почало ламатися і вона відмовилася від подібного знущання над своїми пасмами.

Втім, повернути минулий вигляд волосся виявилося не так то і просто. Тому Злата використовувала перуку і вдавалася до цих хитрощів доволі часто. І мова йде не тільки про зйомки, але і прості виходи в люди.

Злата Огнєвіч публічно показала своє справжнє волосся

“Артисти під час виступів одягають таку систему, щоб зберегти волосся. Але мені довелося це носити у звичайному житті, і це було незручно”, – підсумувала співачка.

Зірка показала, як виглядає її головний убір та продемонструвала, як він сидів на ній. На даний момент потреба у ньому майже повністю відсутня, адже артистка виглядає неймовірно.

Також Злата публічно пообіцяла собі що більше ніколи не травмуватиме своє волосся заради краси.

Схожі статті