Скільки років Леся Нікітюк і Притула разом? Ведуча зізналася про стосунки з колегою: “Він дуже важка людина”

Улюблениця української аудиторії Лесі Нікітюк вже багато років підкорює серця глядачів, працюючи на телебаченні. Та чи вдалося підкорити їй серця своїх колег?

Лесі Нікітюк вдалося закохати у себе публіку, коли вона стала ведучою програми “Орел та Решка”. Безпосередність, допитливість та не згасаюче почуття гумору стало візитівкою Лесі Іванівни.

Скільки років Леся Нікітюк і Притула разом

Леся Нікітюк зізналась про стосунки з Притулою
Скільки років Леся Нікітюк і Притула разом

Згодом зірка пішла з проєкту та підписала контракт з Новим каналом. Сталося це у 2017 році. Тому вже понад 5 років, як Леся Нікітюк є доброю подругою свого колеги Сергія Притули. Зіркам постійно приписують романи, але правда в тому, що не дивлячись на публічні зізнання в коханні та неоднозначні загравання перед камерою, Сергій щасливо одружений і виховує трьох дітей.

Тим часом Леся Іванівна постійно жартує про те, що її ніхто не хоче брати заміж. Та вірні шанувальники знають, що насправді артистка просто не бажає впускати публіку у своє особисте життя.

Ще на початку своєї кар’єри у програмі “Хто зверху” Леся давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла про взаємини з партнером по сцені Сергієм. Тоді вона ще не говорила про міцну дружбу, а обійшлася дуже неоднозначним жартом.

“Так, у 2018 році виходить в ефір новий сезон. З хлопцями працюється прекрасно. Вони мої давні друзі, особливо Саша Педан – мій земляк із Хмельницького. З ним колись їздили в одній маршрутці: він на роботу, я – на навчання. А ось з Притулою важко працювати, він дуже важка людина, особливо коли стає на ваги”

Зараз дороги телеведучих розійшлися. Сергій Притула більше не має наміру продовжувати зніматися у розважальному форматі. Про це не так давно повідомив Олександр Педан. Втім, це зовсім не означає, що стосунки між Лесею та Сергієм закінчаться, адже вони встигли зміцнити їх.

Схожі статті