Похмура будівля з панорамними вікнами і великою терасою: як виглядає дім сина Оксани Марченко та її невістки

Декілька років тому українська телеведуча Оксана Марченко одружила свого сина Богдана та стала свекрухою. Як виглядає будинок, в якому поселилася молода пара.

Єдиний син знаменитої української телеведучої Оксани Марченко Богдан одружився 3 роки тому. Обраницею хлопця стала прекрасна дівчина Катерина, яка працює фотографом.

Через рік вона подарувала коханому чоловіку первістка, якого назвали на честь олігарха Віктора Медведчука. Втім, родина не встигла сповна насолодитися сімейним щастям. Незадовго до початку повномасштабної війни на території України Оксана втекла за кордон, а її чоловік весною був зарештований службою безпеки.

Як виглядає дім сина Оксани Марченко та її невістки

Як виглядає дім сина Оксани Марченко та її невістки

Усе майно Медведчука та Марченко було заарештовано. Втім, її син Богдан разом зі своєю коханою дружиною залишилися в Україні. Хіба що подейкували про те, що чоловік посилив охорону навколо будинку. І не дарма, адже Катерина скаржилася на погрози, які регулярно отримувала в особисті повідомлення після скандалу навколо сімейства.

Як виглядає дім сина Оксани Марченко та її невістки

Варто відзначити, що будинок Богдана та Катерини неймовірно стильний. Виконаний у темних тонах з чорною стріхою та сірою глянцевою цеглою, дім дуже акуратний, але одразу ж запам’ятовується.

Житло має великі панорамні вікна, а також широку терасу, яка дозволяє насолоджуватися прекрасною погодою.

Як виглядає дім сина Оксани Марченко та її невістки

Варто відмітити, що на території будинку також є садок. Останнім часом Катерина все менше ділиться кадрами, які були зроблені вдома, і тим не менш, певне уявлення про житло пари можна скласти.

Нагадуємо, що Богдан Марченко веде непублічний образ життя. Тому фанати слідкують за життям зіркової пари саме через сторінку Катерини.

Схожі статті