“Там щось є”: Іво Бобул зв’язався з Олегом Винником і розповів, чи насправді у повелителя вовчиць онкологія

Іво Бобул дав ексклюзивний коментар щодо Олега Винника та його лікування за кордоном. Що вдалося з'ясувати виконавцю, дізнайтеся в нашій статті.

Днями Іво Бобул дав ексклюзивне інтерв’ю для швидко набираючого популярність журналіста Ростислава Калацинського. Зокрема виконавець розповів про свої враження від спілкування з Олегом Винником.

Іво Бобул зв’язався з Олегом Винником і розповів, чи насправді у нього онкологія

Винника не хотіли брати на українське телебачення
Іво Бобул зв’язався з Олегом Винником і розповів, чи насправді у нього онкологія

Така можливість у нього виникла зовсім нещодавно, і, звісно, артист, як і безліч його колег, заінтригований та схвильований через новини про хворобу повелителя вовчиць. Втім, фанаткам артиста не варто тривожитися, адже Іво натякнув, що один з найсерйозніших діагнозів можна відхилити.

Раніше в мережі піднімалася паніка щодо того, ніби Олег Винник може перебувати в Німеччині на хіміотерапії. Бобул заявляє, що виглядає артист добре, що майже неможливо при такому агресивному лікуванні.

“Коли Рома Недзельський був у Олега, він мені передзвонив, і я кілька хвилин поспілкувався з артистом. Якщо там щось є, я думаю, що людина не хоче, щоби це афішували сьогодні, бо й так вистачає проблем. Я по Олегу не бачу, що в нього онкологія, обличчя нормальне, вигляд також. Потрібен час. Олежка ще з’явиться і все розкаже”

Також чоловік закликав не судити про зірку через його мовчання. Мовляв, одні багато балакають, але мало роблять, інші ж займаються справою, а не хизуються своїми заслугами перед аудиторією. І Олег Винник належить до другої категорії.

Нагадуємо, що незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник офіційно скасував майбутні концерти, заявивши про те, що в нього є проблеми зі здоров’ям, які не дають можливості фізично виступити перед глядачами.

Схожі статті