Таюне в розпачі: Олег Винник публічно показав поцілунок з іншою. Молодша та сміливіша за таємну дружину

Відомий український співак Олег Винник вже багато років користується неймовірною популярністю серед жінок. Подейкують, саме через це він приховує правду про свій шлюб.

Український повелитель вовчиць вже багато років приховує правду про своє особисте життя. Журналісти схиляються до думки, що артист притримується такої позиції через популярність серед глядачок, адже фанатки зірки не тільки в захваті від його музики, але і мріють стати його обраницею.

Олег Винник привселюдно показав поцілунок з молодою копією Таюне

Однак, Олег завжди підкреслює, що не розповідає про свою сім’ю та реальний сімейний статус, тому що хоче, щоб його цінували тільки за його творчість.

Олег Винник привселюдно показав поцілунок з молодою копією Таюне

Варто відмітити, що така схема не завжди працює, адже раз-у-раз до мережі потрапляють знімки Олега Винника з його фанатками, які майже не тримають себе в руках.

Олег Винник привселюдно показав поцілунок з молодою копією Таюне

Наприклад, нещодавно з’явилося фото, на якому красуня-білявка ніжно цілує свого кумира у щоку, і в цей час фотографує себе на телефон.  Повелитель вовчиць абсолютно не проти такого формату спілкування з шанувальницями, щиро посміхається і дивиться в об’єктив.

Нагадуємо, що за неофіційною версією Олег Винник багато років одружений зі своєю бек-вокалісткою Таїсією Сватко. Про це неодноразово розповідали колишні односельчани зірки, які були свідками весілля молодої пари.

У дев’яностих Олег та його обраниця покинули Україну та рушили до Німеччини, де Винник побудував кар’єру в театрі, а також придбав нерухомість.

Навіть зараз виконавець записує частину своїх треків у німецькій студії запису. Пліткують і про те, що у співака та його дружини є спільний син Юліан, який проживає за кордоном. Винника навіть якось засвітили у компанії хлопця під час відпочинку. Однак, зблизька відзняти їх не вийшло.

Схожі статті