“Холостяк” Михайло Заливако вже не сумує за Богдан та весело проводить час з Лесею Нікітюк: ведуча зачарована

Останнім часом Михайло Заливако став показуватися на публіці в різних компаніях дівчат, то на відпочинку, то у столиці. На цей раз Михайло з'явився на публіці з Лесею Нікітюк.

Відомо, що після розставання зі своєю обраницею на шоу “Холостяк” Анною Богдан, Михайло тривалий час взагалі ховався від камер і навіть майже не виходив на зв’язок в соціальній мережі instagram, де має дуже широку аудиторію та популярність. Але ймовірно розрив стосунків з Анею не був для нього легким і чоловік вирішив деякий час побути на самоті зі своїми думками.

Тим часом Богдан надії не втрачала і почала активно хизуватися своїм життям і розкішними букетами троянд від таємних прихильників, щоб змусити ревнувати коханого. Проте Михайло не проявляв ніякої реакції на витівки колишньої, заради привернення його уваги і продовжував мовчати про своє життя без неї та загалом про особисте.

У
У Заливако нова обраниця

Але нещодавно Заливако засвітився у Мілані з цікавою дівчиною в ресторані, разом з її собакою. А наступного дня взагалі лежачи на дивані в тканевих масках. Проте не можна впевнено сказати, що саме вона стала новою обраницею Михайла. Бо прогулянки можуть бути й дружні, а оскільки Міша вже достатньо доросла людина, то може собі дозволити оприлюднити це і не зважати уваги на плітки.

М
Михайло Заливако проводить час у компанії Лесі Нікітюк

Найцікавішим є той факт, що “Холостяк” перемкнув свою увагу на більш успішних жінок. Так, він з’явився на публіці з Лесею Нікітюк та дуже весело проводив час за розмовами й келихом шапманського. Міша і Леся виглядали на фотографіях як дуже щаслива парочка, якій комфортно знаходитись поряд з один одним. Проте не можна сказати, які стосунки між ведучою за Заливако, можливо це просто зустріч на спільному заході, але все ж таки, фотокартки цікаві та провокуючі.

Схожі статті