“Мені 75, а я не відчуваю”: Ніна Матвієнко в день народження звернулася до дочки Тоні, яка покинула Україну

Ніна Митрофанівна Матвієнко у свій 75-й день народження публічно звернулася до дочки Тоні та розповіла про свої почуття, які приніс їй цей день.

10 жовтня Ніна Митрофанівна святкує свій 75-й день народження. У цей день вона мала прмцмати привітання для українців, але ранок почався дуже погано.

Ніна Матвієнко відверто про сина - монаха
Ніна Матвієнко в день народження звернулася до дочки Тоні

Звісно, ці події збили усіх з колії. Засмучена і в той час в той час розчулена численними вітаннями Ніна Матвієнко створила публічне звернення до своєї знаменитої дочки Тоні, в якому розповіла про свої емоції, почуття, а також побажання.

Ніна Матвієнко в день народження звернулася до дочки Тоні

Ніна Матвієнко в день народження звернулася до дочки Тоні

Відповідне відео з’явилося на особистій сторінці Тоні Матвієнко, яка захотіла, щоб цей ролик побачила уся країна. У ньому Ніна Митрофанівна постала у розкішному чорному пальто з шарфом, макіяжем та схвильованим виразом обличчя.

“Доцю, оце сьогодні мені тих 75, а я не відчуваю. Сьогодні квітів багато відсилають, звичайно, по Вайберу букети, так приємно. Уявляєш? Дай Боже, щоб тих квітів було більше, ніж ракет. І якось усе це поєднати сьогодні так складно. І наче свято, а тут поруч смерть, вогонь, б’ють по Києву. Ти там не переживай. Всерівно наші хлопці… Вони все бачать. Вони не допустять, щоб в Києві таке відбувалося. Це їм трошечки вдалося. Повір мені. А моє семидесятип’ятиліття сильніше, ніж ті ракети. Мій дух сильніший. В мене стільки з’явилося сили, протесту. Ми не дозволимо, ми молитвою захищатимо сьогодні наш Київ, і піснею”, – заявила артистка.

Окремо варто відмітити, що ролик з якоїсь причини був оброблений чорно-білим фільтром.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни Тоня Матвієнко забрала молодшу дочку Ніну та старшу Уляну і евакуювалася за кордон. На даний момент вона знаходиться у Великобританії. Чоловік зірки Арсен Мірзоян та мама Ніна Митрофанівна залишилися в Україні.

Схожі статті