Максима Галкіна хочуть позбавити батьківських прав на Гаррі та Лізу: Алла Пугачова утримується від коментарів

Після того, як Максим Галкін та Алла Пугачова емігрували до Ізраїлю в російській федерації вирішили позбавити гумориста батьківських прав. Усі деталі в статті.

Фанати Максима Галкіна особливо обожнювали спостерігати за його взаємодією з власними дітьми. Гуморист багато часу присвячує вихованню спадкоємців, розмовляє з ними французькою мовою, привчає любити природу, грає в інтелектанльні ігри, тощо. І ніхто ще рік тому не міг уявити, що батьківство зірки буде поставлено під питання.

Максима Галкіна хочуть позбавити батьківських прав на Гаррі та Лізу

Максим Галкін вперше показав дітей, який забрала від нього Алла Пугачова
Максима Галкіна хочуть позбавити батьківських прав на Гаррі та Лізу

Після того, як Максим Галкін публічно засудив дії російської федерації, на нього вилилося багато хейту. Чоловік був змушений забрати свою родину заради власної безпеки і оселився з Аллою Борисівною та дітьми в Ізраїлі. Нещодавно Примадонна навіть отримала ізраїльське громадянство.

Тим часом росіяни, не знаючи, як насолити коміку за його інакодумство, вдарили по святому: Максима Галкіна вирішили позбавити батьківських прав. Про це повідомляє видання Фокус.

Заявник, який вважає Максима Галкіна поганим батьком, вказав у документі, що гуморист нібито може нашкодити психічному здоров’ю дітей. Заява передана у прокуратуру.

Максима Галкіна хочуть позбавити батьківських прав на Гаррі та Лізу

Алла Пугачова та Максим Галкін поки що ніяк не реагують та не коментують дану новину. Власне кажучи, зіркове сімейство вчасно забралися з території країни-агресора, і навіть якщо справи підуть за найгіршим сценарієм, у родини є команда хороших юристів.

Нагадуємо, раніше у ЗМІ з’являлася інформація про те, що онук Алли Борисівни Микита Пресняков мобілізований, але вона виявилася не правдивою. Чоловік сам спростував новину про те, що відправився на війну. Натомість його зіркова бабуся досить довго зберігала мовчання, і лише нещодавно заявила про те, що вона проти війни.

Схожі статті