Колишня дружина Віталія Кличка Наталія засвітилась в обіймах нового чоловіка-іноземця: “Я так рада”

Не так давно Віталій та Наталія Кличко оголосили про своє розлучення. Оскільки мер Києва займається важливими місцевими питаннями, то часу на особисте не залишається, а от Наталя не втрачає час і вже з'являється на публіці з новим чоловіком.

Наприкінці літа Наталія та Віталій Кличко остаточно розірвали свої подружні стосунки та оголосили про це офіційно. Розійшлась пара з великою повагою та подякою один одному за чудові моменти та підтримку протягом 25-ти років, які провели у шлюбі. Річ в тому, що подружжя жило в різних країнах та не мало змоги проводити багато часу разом. Тому, з роками їх почуття з палкого кохання перетворилися на більш дружні. В якийсь момент Наталія і Віталій вирішили, що поки не зіпсували своє ставлення один до одного, краще розійтись та жити своїм життям не обтяжуючи себе зайвими обов’язками.

Цю новину колишнє подружжя оголосила у соціальній мережі instagram. І тепер, Наталя вільно живе у Німеччині, знаючи, що її нічого більше не тягне до України, а Віталій залишається на посту мера Києва та відповідально виконує свої обов’язки.

В
Колишня Віталія Кличко показала нового обранця

Тож, колишня дружина мера столиці вже дозволяє собі з’являтися на публіці з іншим чоловіком, який значно молодший за неї. Звісно, це може зачіпати почуття Кличко, але ж вони розлучилися і змогли зберегти повагу один до одного. Та й до того ж фотографія, на якій Наталія засвітилась з молодим супутником, була зроблена на благодійної гала-вечері “Присвячення Бембі”. Це вечір був присвячений художній майстерні Рефухіо.

На цьому ж вечері Наталія заспівала свою пісню “Better Day”. А потім зустрілася та сфотографувалась з німецьким співаком Даніелем Леоном. Чоловік, якого шанувальники сприйняли за нового обранця Кличко, значно молодше. Проте, виходячи з усіх фактів, він лише колега по сцені.

Н
Наталія Кличко показала нового обранця

На відміну від своєї колишньої дружини, Віталій Кличко не намагається зараз налагодити своє особисте життя. У чоловіка інші важливі задачі, з якими потрібно поратися у короткі строки та не гаяти час, який нині так важливий для столиці.

Схожі статті