Молода дружина Віктора Павліка досягла бажаного та покинула Україну з сином: “Ми перетнули кордон” (ФОТО)

Герой цього матеріалу зі своєю дружиною вважається майже зразковою парою українського шоу-бізнесу. Проте, нещодавно стало відомо, що молода дружина Віктора Павліка досягла бажаного та покинула Україну з сином на фоні чуток про розлучення.

Молода дружина Віктора Павліка досягла бажаного та покинула Україну з сином. Катя вилетіла до родичів в Ізраїль. В той самий час у Києві лишився сам музикант який, через воєнний стан не може виїхати за власним бажанням за кордони України.

“Вчора вдень ми перетнули кордон Молдови. Машину залишили в аеропорту Кишинева”, — повідомила блогерка.

Молода дружина Віктора Павліка досягла бажаного та покинула Україну з сином

Далі обраниця музиканта показала фото з аеропорту та розповіла: відлетіли до родичів в Ізраїль, і вже зустрілися з ріднею. Катя акцентує увагу на тому, що радіє тому, що поїхали з Києва напередодні страшних подій у столиці.

Що відомо про розлучення Каті Репяхової та Віктора Павліка?

Подружжя відкрито стало говорити про свої стосунки у 2020-му році. Їхня історія кохання дійсно цікава: до того моменту, коли зав’язався роман, Катя була просто фанаткою Віктора. З юних років ходила на його концерти. Зблизила майбутню пару спільна робота. Репяхова концертною директоркою знаменитості. Згодом компаньйонські взаємини переросли у роман, а далі — у шлюб.

Віктор Павлік забрав сина у молодої дружини Репяхової та зробив те, чого вона так боялася
Молода дружина Віктора Павліка досягла бажаного та покинула Україну з сином

Та цього року родина багато часу провела у розлуці через війну. Павлік не зміг полишити державу, а його обраниця поїхала до рідних, аби перечекати складну годину. Після цього у сторіз зірки Інстаграму з’явилася сторіз про те, що вона шукає адвоката, який спеціалізується на сімейних справах.

Втім, Репяхова заперечує всі чутки про свій розрив з коханим. Вона навпаки намагається показати, що має міцні екологічні стосунки з милим і проміняти свій затишок та добробут родинний ні на що не збирається.

Нагадаємо, що молода дружина Віктора Павліка досягла бажаного та покинула Україну з сином на короткий період. Більше про це подружжя, їхні взаємини з колишньою дружиною Віктора, ви можете дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”. Не забудьте підписатися на канал!

Схожі статті