Ольга Сумська разом з Віталієм Борисюком похизувалась своєю новою публікою: “Вклоняємося вам”

Народна артистка України Ольга Сумська вирішила показати, хто тепер є глядачем її виступів разом з чоловіком Віталієм Борисюком і чому акторка настільки вдячна їм за те, що вони роблять і знаходять час на вистави.

Ольга Сумська одна з улюблених артисток України, вона душевно грає та повністю віддається своїм ролям, які переживає всередині себе, тому і викликає довіру у глядачів. Акторство – це сімейна справа, тому обрати іншу професію, Оля навіть не думала. І не дарма, адже тепер вона вже багато років вважається провідною актрисою українського театру та кіно.

До того ж чоловік Сумської Віталій Борисюк також актор та співак. Дуже часто зіркове подружжя мало змогу грати разом на одній сцені чи знімальному майданчику. Віталій більше грає у театрі, а ось Ользі більше пропонують ролі у фільмах та серіалах. І попри велику фільмографію, Сумська для багатьох запам’яталася, як українська Роксолана. Ц. роль Оля виконала ще у зовсім юному віці, але порівняння йде досі.

Також Оля завжди мала багато ролей у театрі та відчувала себе там дуже комфортно. Але тривалий час театри не мали змогу працювати, а зараз всі вистави зриваються через повітряні тривоги. Така атмосфера напружує і глядачів і акторів.

Але є й інша публіка, яка потребує підтримки та емоційного розвантаження більше, ніж люди, які приходять на виставу у театр. Так, Ольга Сумська разом з Віталієм Борисюком вирішили виступати перед нашими захисниками та дарувати їм нові емоції у складних умовах.

Цією новиною Сумська поділилась на своїй сторінці в instagram, акторка показала, як відбувається сама вистава та що ховають залаштунки. А також під постом актриса вирішила написати, що відчуває, коли виходить на сцену до наших захисників.

“Кожна зустріч з нашими захисниками – це можливість подякувати й надихнути наших Героїв! Тепер вони – ВОЇНИ СВІТЛА, які пішли захищати нашу рідну Україну! Вклоняємося вам, дорогі наші хлопчики” – подякувала новим глядачам Ольга

Схожі статті