Позитив розповів про своє життя до шлюбу з подругою Насті Каменських: “Як стати справжнім чоловіком”

Український співак Олексій Завгородній, який більш відомий як Позитив, нещодавно погодився на відверту розмову у ЖВЛ та розповів за що дякує своїй колишній дружині.

Олексій завжди був гарним прикладом чоловіка, він 9 років перебував у шлюбі з Анною Завгородньою та не дуже любив коментувати особисте життя. Позитив взагалі людина дуже спокійна та не балакуча, він з тих, хто обирає дію, а не слово. Тому багато хто вважав сімейні стосунки Олексія прикладом для своїх, бо відчувалася якась гармонія та повага. Але шлюб врешті решт розпався у 2021 році.

Причиною розлучення зіркового подружжя стало те, що вони “переросли один одного”, цю фразу ще у перших інтерв’ю після розставання говорила колишня дружина виконавця. Розлучення було болісним для обох, адже почуття ще були, а от комфорту ні. Певний час пара намагалася налагодити стосунки та зберегти шлюб, тоді Анна та Олексій вирішили жити окремо, але проводити час разом. Вони гуляли, ходили на побачення їздили на відпочинок, але в певний момент зрозуміли, що їм краще бути окремо щасливими, ніж тягнути ті стосунки, які вже розпалися і не дають тих емоцій, яких хочуть молоді люди.

П
Позитив розповів, за що вдячний колишній дружині

Також, під час участі Олексія у шоу “Танці з зірками” в нього склалися теплі стосунки з партнеркою Юлією Сахневич. І багато хто пліткував, ніби-то це танцівниця стала причиною розлучення Ані та Позитива. Але насправді Юля та Олексій просто гарно ставилися один до одного.

П
Позитив зізнався, за що вдячний колишній дружині

Так, нещодавно Олексій зізнався, що справжнім чоловіком його зробила саме колишня дружина, вона навчила його правильним речам, навчила його як потрібно себе поводити, щоб рости над собою і досягати бажаного.

“Вдячний колишній дружині за досвід, любов і що дала мені зрозуміти, як треба поводитися з жінкою. Дала мені челендж, як стати справжнім чоловіком” – зізнався Позитив.

Дивлячись на розлучення таких пар, як Олексій і Аня, можна повірити в те, що й розставання може бути спокійним та гармонійним, головне знайти причини продовжувати поважати один одного попри те, що ви вже не разом.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.