Зірка “Кріпосної” Анна Сагайдачна розповіла про образи від Оксани Байрак: “Бездарна” та “Одноклітинна”

Молода українська акторка Анна Сагайдачна, яка відома як Наталі з серіалу "Кріпосна", натрапила на критику та жорсткі образи від режисерки Оксани Байрак. Чому так сталося, можна прочитати у статті.

Анна стала відомою завдяки ролі у серіалі “Червона королева” та вважається зіркою українського серіалу “Кріпосна”, який вся Україна дивилася затамувавши подих. Аня не мріяла з дитинства стати актрисою, дівчинка займалась музикою і вокалом, тому все йшло до того, що Аня стане вчителем музики, але один випадок дав зрозуміти юній дівчинці, що вона хоче бути актрисою.

У шкільні роки дівчина з подругою поїхала у театральний інститут і відчувши цю атмосферу, вирішила, що також хоче присвятити себе акторству. Щоправда, кар’єра Сагайдайдочної, як і багатьох акторів, пішла не одразу, спочатку Аня знімалась у рекламах та працювала аніматором, а згодом її помітили у якійсь рекламі та запропонували першу роль у кіно.

З роками кар’єра Анни так злетіла, що з нею захотіла попрацювати видатна українська режисерка Оксана Байрак, чиї фільми та серіали завжди чіпляють за живе. Сагайдачна вразила режисерку своїм талантом та вмінням швидко адаптуватися до ролі. Також завдяки зйомкам у фільмі Байрак молода актриса зустріла своє кохання. Виконавчого продюсера Оксани Євгена Третякова.

Оксана Байрак зухвало образила Сагайдачну
Оксана Байрак зухвало образила Сагайдачну

Багато років Євген та Байрак мають чудові відносини, як і сама Аня, але це не стало перепоною для образ зі сторони режисерки. Річ в тому, що Анна нещодавно була запрошена на інтерв’ю з Григорієм Решетніком у шоу “Як ти?” і там сказала, що їй не зрозуміла позиція Байрак у цій війні та згадала, що до повномасштабної війни вона та її чоловік мали дуже тісні стосунки з режисеркою, але, оскільки думки з цього приводу у них різні, то й спілкування закінчилося.

Оксана Байрак образила Анну Сагайдачну
Оксана Байрак образила Анну Сагайдачну

В свою чергу Байрак вирішила не мовчати й образливо звернутися до Анни назвавши її “бездарною” та “одноклітинною”. Звісно це обурило Сагайдачну, але вона вирішила не розпалювати вогонь та відредагувати з гумором.

Схожі статті