|
11.10.2022 15:55

Зірка “Кріпосної” Анна Сагайдачна розповіла про образи від Оксани Байрак: “Бездарна” та “Одноклітинна”

Молода українська акторка Анна Сагайдачна, яка відома як Наталі з серіалу "Кріпосна", натрапила на критику та жорсткі образи від режисерки Оксани Байрак. Чому так сталося, можна прочитати у статті.

Анна стала відомою завдяки ролі у серіалі “Червона королева” та вважається зіркою українського серіалу “Кріпосна”, який вся Україна дивилася затамувавши подих. Аня не мріяла з дитинства стати актрисою, дівчинка займалась музикою і вокалом, тому все йшло до того, що Аня стане вчителем музики, але один випадок дав зрозуміти юній дівчинці, що вона хоче бути актрисою.

У шкільні роки дівчина з подругою поїхала у театральний інститут і відчувши цю атмосферу, вирішила, що також хоче присвятити себе акторству. Щоправда, кар’єра Сагайдайдочної, як і багатьох акторів, пішла не одразу, спочатку Аня знімалась у рекламах та працювала аніматором, а згодом її помітили у якійсь рекламі та запропонували першу роль у кіно.

З роками кар’єра Анни так злетіла, що з нею захотіла попрацювати видатна українська режисерка Оксана Байрак, чиї фільми та серіали завжди чіпляють за живе. Сагайдачна вразила режисерку своїм талантом та вмінням швидко адаптуватися до ролі. Також завдяки зйомкам у фільмі Байрак молода актриса зустріла своє кохання. Виконавчого продюсера Оксани Євгена Третякова.

Оксана Байрак зухвало образила Сагайдачну

Багато років Євген та Байрак мають чудові відносини, як і сама Аня, але це не стало перепоною для образ зі сторони режисерки. Річ в тому, що Анна нещодавно була запрошена на інтерв’ю з Григорієм Решетніком у шоу “Як ти?” і там сказала, що їй не зрозуміла позиція Байрак у цій війні та згадала, що до повномасштабної війни вона та її чоловік мали дуже тісні стосунки з режисеркою, але, оскільки думки з цього приводу у них різні, то й спілкування закінчилося.

Оксана Байрак образила Анну Сагайдачну

В свою чергу Байрак вирішила не мовчати й образливо звернутися до Анни назвавши її “бездарною” та “одноклітинною”. Звісно це обурило Сагайдачну, але вона вирішила не розпалювати вогонь та відредагувати з гумором.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.