“Зараз не можна думати про кар’єру”: Бєдняков, Матвієнко, Alyosha – хто з українських зірок сидить без роботи

Українці, які все своє життя працювали у творчій сфері, з приходом повномасштабної війни, втратили можливість працювати та займатися улюбленою справою, серед зірок теж таких вистачає.

Війна змінює все, особливо вона впливає на роботу багатьох сфер життя. Багато чого стало недоречним, наприклад, розважальний контент, тому більша частина медійників, акторів і телеведучих, залишилися без роботи. Ще ця проблема торкнулася співаків.

Андрій Бєдняков

А
Андрій Бєдняков

Відомий український телеведучий, якого прославило тревел-шоу “Орел і решка”. Андрій став одним із провідних ведучих розважального контенту. Тому, з моменту початку війни, його робота стала не актуальною. Але ведучий не засмучується, каже: “Зараз не можна думати про кар’єру”. Проте й роботи у ведучого немає, а от на які кошти він живе, не розповідає.

Позитив

Олексій Завгородній
Олексій Завгородній

Співак, якого також торкнулася війна. Оскільки роботу він втратив, тобто випускати ті треки, які Олексій робив до війни – недоречно, тому Позитиву довелося переїхати з орендованої квартири у столиці, до студії звукозапису.

Світлана Тарабарова

С
Світлана Тарабарова

Артистка опинилася в дуже скрутному становищі, через відсутність заробітку, родина співачки не може оплатити навчання сина у дитячому садочку. Також зірка планує продавати заміський будинок, який дуже дорого обходиться.

Alyosha

A
Alyosha

Олена також зараз втратила змогу займатися творчістю та випускати пісні. Оскільки вона  зараз живе в Америці у мами та вітчима свого чоловіка Тараса Тополі, то може прогодувати дітей і себе, але якби не родичі чоловіка, співачка не змогла б там прожити.

Тоня Матвієнко

Т
Тоня Матвієнко

Тоня з донькою зараз живе у Великій Британії, де немає роботи, а єдиний дохід – це соціальні виплати, яких, до речі співачці вистачає.

Схожі статті