Неля Шовкопляс заявила про намір покинути Єгора Гордєєва і змінити країну: “Мені захотілося поїхати”

Телеведуча Неля Шовкопляс вперше замислилась про переїзд в іншу країну заради небезпеки свого сина. А от Єгора Гордєєва Шовкопляс брати з собою, здається, не збирається.

Чутки про роман Нелі Шовкопляс та Єгора Гордєєва ширяться вже декілька років, проте самі зірки нічого конкретного не кажуть ти більш відомо, що Неля жінка заміжня і має сина. Тому, про який роман йде мова. Але це питання все ще залишається відкритим, тому що колеги надто багато часу за межами студії, проводять разом. Та й до того ж у співведучих багато спільних фотографій, на яких вони завжди дуже тепло дивляться один на одного та обіймаються.

Найцікавішим в цій ситуації є той факт, що Єгор чоловік холостий і якщо Нелю може зупинити родина, то Гордєєву втрачати нічого. І він сміливо може собі дозволити залицятися до співведучої. Тому, можливо саме так і відбувається, а Шовкопляс в свою чергу просто приймає це як прояв близької дружби й гарних відносин, а не як залицяння.

Неля Шовкопляс збирається покинути Гордєєва
Неля Шовкопляс збирається покинути Гордєєва

Проте вчора Шовкопляс зробила таку заяву, яка може розлучити цей тандем ведучих, який обожнює український народ. Справа в тому, що після вчорашніх обстрілів столиці, Неля неабияк злякалась за безпеку свого сина і в історії instagram, наголосила на тому, що вона вперше замислилась поїхати кудись дуже далеко, там де немає війни та панує тиша і мир.

Неля Шовкопляс планує покинути Гордєєва
Неля Шовкопляс планує покинути Гордєєва

“Не могла пропрацювати страх. Зрозуміла, що взагалі нічого не контролюю. Вперше за весь час мені захотілось поїхати, виїхати кудись далеко-далеко. Але ти не можеш, бо не можеш уявити собі, як не жити в нашій країні. Бо розумієш, що боротись треба”. – висловилась Неля.

Оскільки рішення Шовкопляс неоднозначне, то є пряма загроза, що Єгор може залишитися сам на “Сніданку” або працювати з іншою ведучою, але як можна уявити Гордєєва та Нелю окремо.

Схожі статті