Дантес посміявся з Могилевської за концерти у метро: “Починає співати і робить укриття непридатними”

Володимир Дантес зухвало висміяв Наталю Могилевську та її виступи у метро під час повітряних тривог, заради того, щоб підтримати наляканих українців

Артистка Наталя Могилевська з перших днів воєнного вторгнення росії в Україну активно підтримує Збройні Сили України та населення. Таким чином вчора Могилевська опинилася на станції метро Позняки й вирішила своїми співами підтримати дух українців і хоча б трішки відволікти людей, від паніки та жаху, який коїться навкруги.

Але завжди є той, хто не сприймає такі вчинки. Так, Володимир Дантес вирішив посміятися з Могилевської та підкреслити її сміливість. Річ в тому, що Володя побачив пост у твіттері, де якийсь чоловік застережи людей не заходити на станцію метро Позняки, тому що там співає Могилевська і порушуючи тишу, робить укриття непридатним для переховування від ракет.

Дантес висміяв Наталю Могилевську
Дантес висміяв Наталю Могилевську

Як на це відреагувала Могилевська невідомо, проте Дантес не мав на увазі нічого поганого, його просто так сильно насмішила новина, що він вирішив зробити скріншот і викласти його у свою сторіс в instagram. Тож, нічого страшного не сталося. Але це могло зачепити Наталю.

Слід нагадати, що Володя і Могилевська мають гарні дружні стосунки й колись, народна артистка продюсувала Дантеса, ще з часів “Фабрики зірок”, разом з Олійником, з яким Вова співав довгий час в дуеті, але згодом хлопці вирішили йти окремими стежками.

Також треба виділити той факт, що Могилевська співала разом з людьми, які знаходились в той час у метро. Вони заспівали гімн України та відому всім українцям пісню, “Ой, у лузі червона калина”, яку зробив новим хітом Андрій Хливнюк, заспівавши її у перші дні повномасштабного вторгнення росіян на територію України.

Схожі статті