Дзідзьо рушив на курорт та відгуляв розкішне весілля на березі моря: наречена не приховувала свого щастя

Знаменитий український співак Дзідзьо сколихнув мережу кадрами з весілля. Де святкували та хто одружився, дізнайтеся в нашій статті.

Зважаючи на веселий та комічний репертуар виконавця Дзідзьо, зовсім не дивно, що він користується неймовірною популярністю на корпоративах. Артист активно дає приватні концерти не тільки на території України, але і часом виїжджає за кордон.

Дзідзьо відгуляв розкішне весілля

Своєю батьківщиною також доводиться часто подорожувати саме в рамках гастролей. Наприклад, декілька років тому артист засвітився на розкішному весілля, яке було влаштовано у курортному місті Одеса.

Дзідзьо відгуляв розкішне весілля на березі моря

Невеличкий секрет виконавця розкрив місцевий скрипаль, який був дуже щасливий попрацювати разом з зіркою та показати своїм підписникам результат.  Торжество було влаштовано у величезному залі. Декор представляв собою велику кількість квітів, а також канделябрів.

Дзідзьо виступав у своїх фірмових костюмах, а на тлі можна помітити розкішну наречену, яка була неймовірно щаслива стати замовником такого свята. Необхідно відзначити, що артист ніколи не оприлюднює на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії з подібних заходів. Однак, фанати артиста прекрасно справляються і без нього, поширюючи в мережі цікаві кадри.

Нагадуємо, що минулого року артиста розлучився зі своєю дружиною Ярославою, з якою перебував у стосунках понад 20 років. Офіційною причиною розлучення стали різні погляди на життя. Жінка мріяла стати співачкою, а от її благовірний не хотів мати конкурента в сім’ї, і тому не дозволяв їй будувати творчу кар’єру. Врешті-решт, Ярослава стала вільною жінкою і здійснила свою мрію — стала співачкою.

На даний момент обидва артисти активно намагаються побудувати особисте життя після розлучення, і обидва інтригують журналістів зізнанням про те, що в їхньому житті з’явилися інші люди.

Схожі статті