Стильно і патріотично: найкращі образи Олени Зеленської, через які перша леді висловилася у підтримку України

Олена Зеленська одразу ж підкорила серця українців, тільки-но стала першою леді України. Цьому посприяли не тільки добре серце та відданість своїй батьківщині, але і вміння зачарувати публіку.

Олена Зеленська завжди підкорювала неймовірним стилем та модною інтуїцією. Втім, після початку повномасштабної війни в Україні для її першої леді стало важливим говорити про свою батьківщину не тільки вербально, але і невербально.

Одним з дієвих інструментів стала мода. Олена Зеленська намагається одягатися так, щоб її позиція, її думки, її любов до України були зрозумілі без слів. Давайте поглянемо, які образи першої леді були найвдалішими.

Найкращі образи Олени Зеленської

Назустріч в Сполучених Штатах Америки з Джил Байден Олена Зеленська надягла блакитні туфлі. Спочатку вони не привертали увагу, аж допоки перша леді України та перша леді Америки не встали поруч. Виявилося, що Олена та Джил спланували ідеальну комбінацію з взуття, яка у комплексі говорила про їхню підтримку Україні.

Найкращі образи Олени Зеленської

Для виступу на Генасамблеї ООН Олена Зеленська обрала вишукану вишиванку, яка стала предметом обговорення у багатьох глянцях по всьому світу.  Варто відзначити, що вишиванка була створена українськими дизайнерами.

Найкращі образи Олени Зеленської

Під час війни День вишиванки став особливим для українців, і Олена Зеленська, розуміючи усю відповідальність, поставилася до привітань дуже уважно. Тому вранці оприлюднила на особистій сторінці фотографію у розкішному патріотичному образі.

Найкращі образи Олени Зеленської

Візит Олени Зеленської до Львова став одним з найобговорюваніших. А вся справа у особливих кедах першої леді, які містили патріотичні елементи.

Найкращі образи Олени Зеленської

Олена Зеленська виступила перед Конгресом у костюмі з вишивкою східних регіонів України.

Найкращі образи Олени Зеленської

Цікаво, що неозброєним оком патріотичність костюму не помітна, але якщо розглядати його зблизька, не залишається сумнівів щодо посилу, який містив образ першої леді.

Цікаво, як Олена Зеленська здивує українців у день перемоги, і що обере для виходу на публіку.

Схожі статті