Alyosha повернулася в Україну і розповіла, чи довго зможе бути в обіймах Тараса Тополі: “Змогла вирватись”

Українська зірка Alyosha вперше за 7 місяців змогла приїхати додому та пірнути в обійми коханого Тараса Тополі, чи надовго приїхала співачка в Україну і з якою метою, можна дізнатися у статті.

Олена від початку повномасштабної війни вирушила з дітьми до США. де живе мама Тараса з його вітчимом. Жінка разом з дітьми виїхала та залишилася без роботи й без доходу. Проте в Америці Alyosha живе на соціальні виплати та завдяки допомозі родичів, але співачка розповіла, що якби не батьки чоловіка, то їй би не вистачало коштів на дітей і себе.

Сам же Тарас боронить Україну зі зброєю у руках, чоловік був під Харковом та виконував обов’язки військового парамедика. Проте нещодавно Залужний відкомандував Тараса і весь гурт “Антитіла” на культурний фронт. Але навіть це не дало змоги зустрітися з дітьми та дружиною одразу. Перша зустріч родини відбулась у США, коли Тополя приїхав буквально на день і зміг обійняти малечу і кохану.

Тарас Тополя нарешті зміг обійняти дружину
Тарас Тополя нарешті зміг обійняти дружину

Тепер додому приїхала Alyosha, але також ненадовго. Співачка змогла вирватися на 4 дні та попасти в обійми коханого. Співачка приїхала до України сама, без дітей. Малюків артистка залишила у безпеці. По-перше, вдома дуже напружена ситуація, по-друге, складна дорога і туди й назад.

Олена зазначила, що давно хотіла приїхати, але не могла наважитись, було страшно їхати в небезпеку. Проте вона дуже скучила за всіма і підібрала більш-менш вдалий час.

“Дуже скучила за Тарасом, батьками, братами, друзями, з якими не бачилися з першого дня війни” – розповіла співачка.

Alyosha нарешті приїхала додому
Alyosha нарешті приїхала додому

Тож, в Україні Олена була лише 4 дні,  а потім знову повернулась в США. Під час приїзду співачка змогла побачити всіх, за ким так сильно сумувала й провести з дорогими для неї людьми хоч трішки часу.

Схожі статті