Categories Шоу-бізнес

ТОП-5 голлівудських акторів з українським корінням: Міла Йовович, Леонардо Ді Капріо, Сталлоне та інші

Голлівуд може похизуватися великою кількістю зірок, історична батьківщина яких Україна. Хто ж зі знаменитостей має українське коріння і гордо говорить про це?

Сильвестр Сталлоне

ТОП-5 голлівудських акторів з українським корінням

Бабуся Сильвестра Сталлоне родом із Одеси. Роза Рабінович емігрувала до Сполучених Штатів ще за часів дореволюційної російської імперії. Тим не менш, жінка зберегла пам’ять про історичну батьківщину і передала це знання наступним поколінням.

Леонардо Ді Капріо

ТОП-5 голлівудських акторів з українським корінням

Бабуся Леонардо Ді Капріо землячка бабусі Сильвестра Сталлоне. Вона також народилася і провела своє дитинство в Одесі. Єлизавета Смирнова вийшла заміж в Німеччині і там народила матір Леонардо. Після вторгнення російської федерації на території України актор зробив велике пожертвування для своєї історичної батьківщини.

Міла Йовович

ТОП-5 голлівудських акторів з українським корінням

Колись блакитнооока красуня Міла Йовович розбивала американські серця. Тоді мало хто знав, що дівчина емігрувала з Києва. Міла прекрасно володіє російською мовою і на даний момент активно підтримує Україну.

Міла Куніс

ТОП-5 голлівудських акторів з українським корінням

Міла Куніс та її чоловік Ештон Кутчер з самого початку повномасштабної війни в Україні зробили усе можливе, аби допомогти батьківщині акторки. Зірка народилася в Чернівцях, але емігрувала разом з родиною до Штатів, коли була ще дитиною. Вдома з бабусею та дідусем вона розмовляє рідною мовою — українською.

Також зірці довелося вперше зізнатися всьому світу, що вона називала свою батьківщину росією через те, що американці не розуміли різниці між країною, в якій вона народилася, і країною, яка окупувала її Батьківщину. Міла визнала, що допустила велику помилку.

Кетрін Винник

ТОП-5 голлівудських акторів з українським корінням

Катерина Вінницька також родом із України, хоча народилася вона в Канаді. Акторка прекрасно знає про те, що її батьки українські емігранти, пам’ятає про свою історичну батьківщину і навіть час від часу її відвідує.

Share