Ірина Білик кардинально омолодилася: стала копією Аліни Гросу з пишними губами та чіткими вилицями (ФОТО)

Ірина Білик — надзвичайно популярна українська співачка. Знаменитість прославилася не лише голосом, а й підкорила всіх жагою до змін образу. Нещодавно вона показала нові світлини, де фанати помітили кардинально нові риси обличчя.

Ірина Білик. Героїня цього матеріалу не втрачає популярності ще з 1990-х років. Артистка переміряла сотні образів. Найбільше її душі зараз імпонує ліричність та витонченість. Зірка вже кілька років у цьому напрямі розвиває свою творчість.

Нещодавно артистка анонсувала нові концерти та вразила всіх афішею. На ній співачка постала з пишною косою та українськими квітами у волоссі. Втім, прихильники звернули увагу не лише на це. Фанати відзначили, що знаменитість дуже змінилася зовнішньо. Дехто навіть порівняв Ірину з Аліною Гросу, мовляв, сильно в обох стала схожою форма губ та вилиць.

Цікаво, що ці співачки — навіть не родички. Білик, попри те, часто з’являлася поруч з підростаючою зіркою на заходах та працювала з нею у музичному напрямку, не є ріднею молодій знаменитості. Вона лише хрестила майбутню зірку.

Та для Аліни з Іриною не дивно, що їх часто порівнюють між собою. До речі, популярна білявка навіть ніколи не реагувала негативно на такі коментарі. Навпаки, їй, як жінці, завжди приємно чути компліменти стосовно свого віку.

Аліна Гросу показала негативний тест на вагітність
Ірина Білик кардинально омолодилася

До речі, можна помітити, як трансформувалася Білик за рік. На період 2021-2022-го років на її долю випало чимало випробувань. Звісно, ніщо сьогодні не зможе перебити за рівнем значущості війну, але знаменитість не мала спокою і до подій. Вона розлучилася зі своїм чоловіком Асланом Ахмадовим, якому подарувала малюка. Співачка дуже переживала та з головою пішла у творчість.

Нагадаємо, що в Ірини Білик — двійко дітей. Старшого сина народила у другому шлюбі. Хлопець вже давно виріс та має плани створити вже і власну родину. Найменший, Табріз, лише зараз пізнає світ з мамою. Втім, як було відомо, з татом він не припиняв спілкування навіть попри розрив батьків.

Схожі статті