Як виглядає перша та нинішня дружина Андрія Доманського: між ними крутив роман з Таран і всім зробив дітей

Андрій Доманський — один з небагатьох шоуменів, який може похизуватися не одним, не двома, а аж трьома шлюбами. Дізнайтеся, як виглядають всі його обраниці та скільки насправді рідних дітей у знаменитості.

Андрій Доманський. Цей герой багатьох телепередач цікавить фанатів не лише телевізійними проєктами, а й своєю нетривіальною історією.

Відомо, що творчі люди — завжди у пошуках кохання. Ми знаємо чимало прикладів, коли поети-класики навіть не зупинялися на одному шлюбі. Наш же шоумен також тривалий час не міг знайти свою половинку.

Як виглядає перша та нинішня дружина Андрія Доманського

Свою першу дружину Юлію Андрій зустрів ще у рідній сонячній Одесі. Молоді та закохані, перед ними відкривався весь шлях життя. У 2000-му році у цієї пари на світ з’явився первісток, якому дали красиве українське ім’я Василь. Тоді окрилений татко навіть і не здогадувався, що через 4 роки Всесвіт подарує його родині ще й маленьку донечку. Дівчинці дали красиве слов’янське ім’я Лада.

Дочка Лідії Таран від Доманського вразила виглядом у купальнику: Василина перевершила зіркову маму
Як виглядає перша та нинішня дружина Андрія Доманського

Втім, амбітний Доманський не хотів покласти все життя на сімейний побут. Він з 18-ти років працював на радіо та вважав, що його талант можна розвинути і до рівня телебачення. Марив майбутній шоумен “блакитним екраном” та столичним життям.

У Києві він зустрів тендітну і талановиту Лідію Таран. З нею жив у цивільному шлюбі. Пара народила донечку Василину. Дівчинка народилася на світ у 2007-му році, але дуже швидко човен сімейного добробуту цих колег по студії знайшов справжню бурю. Молоді люди не витримали подружнього життя та розійшлися. Екс-обраниця Андрія ще довго буде тужити.

Як виглядає перша та нинішня дружина Андрія Доманського

Сам же Доманський дуже швидко знайшов спільну мову, а згодом закрутив роман з новою жінкою. Марина, нинішня кохана знаменитості подарувала йому у 2011-му році донечку Кіру. У 2016-му народилася її сестричка Віра.

Нагадаємо, що у теперішньої дружини шоумена є дитина від першого шлюбу, яку зірковий чоловік тепло прийняв до своєї родини. Відомо, що з рідними синами та дочками артист також підтримує зв’язки.

Схожі статті