Зірку ТСН Наталію Островську витягли з ліфта після кількагодинного полону: “Довелося гукати на допомогу”

Зірка Телевізійної Служби Новин Наталія Островська не припиняє дивувати захоплюючими історіями. Що сталося з телеведучою на цей раз, дізнайтеся в нашій статті.

Тільки-но Наталія Островська з’явилася на екранах на позиції ведучої програми новин “ТСН”, вона одразу ж підкорила серця глядачів. Неймовірна красуня, талановита та смілива, нова зірка телеканалу “1+1” не припиняє дивувати.

Нова зірка ТСН Наталія Островська вперше показала батьків
Наталія Островська кілька годин провела в ліфті

Зараз зірка активно розвиває особистий блог в соціальній мережі Instagram, тому на її сторінці можна знайти безліч цікавої інформації про неї.

Наталія Островська не змогла вийти з ліфту

Зокрема нещодавно фанати телеведучої дізналися, що вона боїться закритого простору. Інформація ця потрапила до мережі вельми цікавим чином: Наталія Островська вийшла на зв’язок з ліфту, в якому раптово вимкнулась світло, а сам ліфт, судячи з усього, застряг, адже вийти з нього Наталія змогла лише через декілька годин.

Так, спочатку мікроблозі телеведучої з’явилася фотографія з самого ліфту.

“Зайшла у ліфт, двері зачинились, світло зникло. Найбільша фобія. Заспокоюю себе як можу”

І лише через 2 години зірка повідомила, що з нею все добре. Драматичності події додала фобія Наталії.

Наталія Островська не змогла вийти з ліфту

“Мене визволили з ліфтового полону. Дякую за поради. Найстрашніше було, коли у перші хвилини зв’язок зник, довелося гукати на допомогу”

Варто відзначити, що на початку повномасштабної війни в Україні Наталія Островська проявила себе, як справжню сміливицю. Далеко не всі журналісти програми ТСН залишилися в Україні, але героїня нашої статті, попри страх та розуміння усієї небезпеки, прийняла рішення боротися за незалежність України в Києві на своєму робочому місці.

Наталя зізнавалася, що серйозно розглядала імовірність своєї евакуації, але врешті-решт вирішила, що буде кориснішою столиці.

Схожі статті