Зять Ольги Сумської може опинитися в Україні швидше, ніж її дочка Паперна, яка обрала залишитися з ним в росії

Після початку повномасштабної війни на родину Ольги Сумської чекала низка скандалів. І судячи з усього, вони не збираються закінчуватися. Усі деталі в статті.

Наприкінці лютого матір Ольги та Наталії Сумських Ганна Іванівна пішла на той світ. Жінка не витримала правди про війну, не змогла змиритися з новою реальністю. Уся родина покійної поховала її під свист ракет, але не вистачало однієї людини — онучки Антоніни Паперної.

Спадкоємиця акторської династії на той момент знаходилася в москві зі своїм чоловіком Володимиром Ягличем та дітьми.

Зять Ольги Сумської може бути мобілізований в Україну

Не пройшло і тижня після трагічної події, як на Ольгу В’ячеславівну посипалися критика та звинувачення щодо позиції її старшої дочки. Тоня Паперна не сказала жодного слова осуду дій російської федерації і прийняла рішення залишитися в москві.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич
Зять Ольги Сумської може опинитися в Україні

Акторка підкреслювала, що її дочка насправді підтримує Україну, але не може нічого зробити, так як боїться за себе та свою родину. Але пояснити, чому Антоніна не покидає росію не змогла. Щоб уникнути критики від своїх співвітчизників Паперна заблокувала доступ до своєї сторінки в соцмережах для українців. Втім, прийняти рішення не виїжджати за кордон все ж таки може аговкнутися родині.

Нещодавно Ольга Сумська зізналася, що Володимир Яглич може бути мобілізований в Україну. Про це вона зізналася в інтерв’ю на YouTube-каналі Гончарова.

“Це найстрашніша тема. Я боюся навіть її підіймати з Тонею. Вона не говорить на такі теми. Вона тремтить. Вона схудла, як билинка”

Також Ольга В’ячеславівна зізнається, що їй дуже важко у цій війні не тільки через події, але й через розірваний зв’язок з родичами, які проживають на території росії. Акторка називає це справжньою трагедією, яку не можна виправити.

Схожі статті