Андрій Данилко показав фото мами Сердючки Білоконь з макіяжем, без окулярів і хустки: “Яка красуня ховається”

Глядачі настільки звикають до сценічних образів зірок, що часом справжній вигляд артистів поза сценою приводить аудиторію у стан шоку. Яку ж красу приховувала Інна Білоконь за товстими окулярами та хусткою?

Історія дружби Вєрки Сердючки та її майбутньої мами Інни Адольфівни бере свій початок ще за студентських часів. Андрій Данилко та Інна Білоконь познайомилися в технікумі і точно не підозрювали, що колись стануть не тільки близькими людьми, але і суперзірками.

Андрій Данилко показав фото мами Сердючки Білоконь з макіяжем

Андрій Данилко показав, як залицяється до Інни Білоконь
Андрій Данилко показав фото мами Сердючки Білоконь з макіяжем

Глядачі познайомилися з цією смішною та дивною бабусею ще наприкінці дев’яностих. І тоді не знали, що за товстими окулярами, хусткою та бабусиним виразом обличчя ховається неймовірна красуня.

Але та частина аудиторії, яка не цікавиться шоу-бізнесом, і досі не мала гадки, як виглядає Інна Білоконь. Андрій Данилко нещодавно надав можливість користувачам побачити справжнє обличчя його партнерки по сцені.

У день народження акторки він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька її фотографій, а у дописі привітав зі святом.

Побачивши таку вроду, шанувальники артиста почали буквально засипати виконавицю ролі Інни Адольфівни компліментами. Користувачі дивувалися і її красі, і молодості.

Андрій Данилко показав фото мами Сердючки Білоконь з макіяжем

Нагадуємо, що Андрія Данилка та Інну Білоконь тривалий час підозрювали у романі. Але насправді акторка давно заміжня і має двох дітей. Зіркова пара проживає в Полтаві та займається розведенням собак. Не так давно Інна навіть стала бабусею і схвилювала мережу кадрами з маленькою онучкою.

Натомість Андрій Данилко залишається холостими і вже не приховує того факту, що навіть і не мріє про створення родини. Після початку повномасштабної війни зірка дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнався, що сімейне життя йому не дається і він полишив спроби стати щасливим сім’янином.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.