Зіркові шлюби, які подолали всі перипетії і проіснували більше 10 років: Зеленські, Сумська і Борисюк та інші

Кажуть, кохання існує три роки, але це лише літературний вислів взятий з роману Фредеріка Бегбедера. А от життя має приклади, коли кохання між людьми йде поруч протягом усього життя. А хто з зірок зміг пронести любов та зберегти шлюб попри всі перепетії, розкажемо у статті.

Володимир та Олена Зеленські

Подружжя Зеленських
Подружжя Зеленських

Історія цього подружжя почалась ще з давніх, шкільних років. Тоді Олена перейшла навчатися в ту гімназію, де навчався наш президент. Володимир одразу зрозумів, що ця новенька краде його юне серце і намагався залицятися, але всі ми знаємо, як це відбувається в підлітковому віці. До того ж згадуючи атмосферу у школі, Олена каже, що навіть не помічала Володимира, але знала, що якщо десь на перервах лунає голосний сміх, там є Зеленський.

Закінчивши школу пара не спілкувалася, але їх шляхи переплелися вже у студентські роки та тоді Зеленський почав наполегливо боротися за Олену. І, як бачимо, не дарма. Подружжя зустрічалося 8 довгих років і обидва спокійно ставилися до відсутності штампів у паспорті. А вже у 2003 році Володимир зробив своїй коханій пропозицію руки та серця. І довгі 19 років вони щаслива родина.

Олександр та Інна Педан

Родина Педан
Родина Педан

Олександр та Інна познайомилися ще у 9 класі на грі у шкільному КВК. З того часу їх ніби нитками зв’язало життя, бо після школи вони разом навчалися в університеті та саме тоді зрозуміли, зо це справжнє, доросле кохання. Відносини Інни та Олександра настільки гармонійні, що вони не розлучалися ніколи. А от одружилась пара у далекому 2003 року, коли обом був 21 рік. І нещодавно відсвяткували гранатове весілля, з яким Педан ніжно привітав свою дружину.

Григорій та Христина Решетнік

Родина Решетнік
Родина Решетнік

Ця зіркова пара також познайомилась ще у студентські роки, Христина одразу зрозуміла, що Гриша саме той чоловік, з яким вона хоче провести все своє життя і ці відчуття виправдалися. 10-го жовтня подружжя відсвяткувало 12 років весілля. Молодята були дуже закохані й досі ніжно зізнаються у коханні один одному.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Шлюб Ольги та Віталія не був рішенням юних, закоханих дітей. По-перше, це другий шлюб Ольги. Їх історія кохання почалася з творчості. Оскільки обидва є професійними акторами, то не дивно, що відбулося як у книгах та фільмах на роботі. Борисюк та Сумська несуть своє кохання вже 25 років, це дуже серйозна цифра. І тільки повага та взаєморозуміння допомагає шлюбу існувати ще довше і довше.

Схожі статті