Єгор Гордєєв після заяви Шовкопляс про переїзд за кордон адаптується в ефірі до нової колеги Барбір

Зірковий тандем "Сніданку з 1+1" Нелі Шовкопляс та Єгора Гордєєва ризикує розпастися, через те, що ведуча має намір забрати дітей та поїхати за кордон, залишаючи Гордєєва на призволяще.

Шоу “Сніданок з 1+1” є найулюбленішим серед глядачів через чудових ведучих, якими є Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс, чий тандем ризикує більше не бути разом в ефірах та по життю. Річ в тому, що після чергової жорстокої агресії з боку росії, яка на цей раз була направлена і на столицю, в тому числі. В той момент Шовкопляс опинилася на роботі, а її діти вдома, жінка дуже сильно перелякалася та тепер думає над тим, щоб поїхати жити за кордон.

Є
Єгор Гордєєв звикає до ефірів без Нелі

Оскільки Єгор й Неля працюють роками разом та мають гарно налагоджений контакт і розуміють один одного навіть без слів, то втрачати таку співведучу для нього – велика проблема. Та й навряд чи Гордєєв захоче співпрацювати з кимось іншим, адже крім робочих стосунків пара ведучих має ще й натяк на щось особисте. Це помічають всі глядачі та колеги. І ніхто впевнено не може сказати, що між Нелею та Єгором нічого немає.

Гордєєв холостяк і про його особисте життя нічого невідомо, він завжди говорить, що просто ще не зустрів ту саму жінку, яка б змогла приборкати його та закохати у себе. Але й у холостяцькому статусі йому комфортно. Можливо лише за його словами, проте він навіть натяків не робить на те, що хоче мати дружину і дітей. А от залицятися до Шовкопляс вміє гарно. Єгор часто обіймає Нелю та робить їй неоднозначні натяки, які вона може й сприймає за дружнє ставлення, а от глядачі зовсім ні.

Тому, якщо Шовкопляс все ж таки вирішить поїхати за кордон, то це стане великою втратою як для Єгора, так і для каналу. Але натяки на це вже є, бо нещодавній ранковий ефір Гордєєв вів з Людмилою Барбір. А такого раніше не було. Тому, що коїться на каналі з кадрами, поки залишається таємницею, але варто сподіватися, що Шовкопляс залишиться і не покине Гордєєва самого або з новою колегою.

Схожі статті