“Досить романтично”: Леся Нікітюк розповіла, як проводить вечори без світла та у якій компанії

Леся Нікітюк, як і велика кількість українців страждає від тимчасових вимкнень світла, з цієї нагоди ведуча вирішила поділитися з шанувальниками як вона проводить такі вечори та у чиїй компанії.

Леся після останніх подій у Києві та області вирішила перебратися у більш безпечне місце. Ведуча поїхала до батьків у Хмельницький, де живуть її батьки та інші родичі. Леся каже, що там їй набагато спокійніше, без тривог та не на самоті. У компанії своїх батьків, Леся разом з песиком Рафіком економить електроенергію ввечері. Також у будинку присутні маленькі племінниці Поліна та Аня, з якими Нікітюк грається і проводить багато часу. Ведуча вчить дівчаток співати та шуткувати.

Також родина Лесі ввечері запалює камін, біля якого всі збираються, розмовляти, співають та просто насолоджуються домашнім затишком у компанії найближчих людей. Сама ж Леся вважає такі вечори досить романтичними, їй подобається така атмосфера, вона їй приносить спокій та затишок.

Л
Леся Нікітюк розповіла, з ким проводить романтичні вечори

Ще Нікітюк скаржиться на поганий мобільний зв’язок під час того, як вимикають електроенергію, тому вона не завжди може виходити в instagram, щоб поділитися своїми вечорами з шанувальниками, які дуже ретельно стежать за життям ведучої.

“Ми без світла, без інтернету і зв’язку, але я залізла на яблуню! – гуморить Леся – Дякувати Богу, врожай уже зібрали, і якщо я звідси гепнусь, а це можу зробити тільки я, а не яблука. Усіх цілую й обіймаю! Тримайтеся. Віримо в ЗСУ і не забуваємо донатити” – каже Нікітюк.

Можливо Леся хотіла проводити такі романтичні вечори з коханим чоловіком, але поки що в її компанію входять родичі, проте дівчина не скаржиться, вона навпаки дуже щаслива від того, що може провести час з батьками у такий складний та небезпечний час.

Схожі статті