|
13.10.2022 20:29

“Це найвідданіша патріотка”: Сумська розповіла про ставлення дочки Ганни до старшої сестри, яка живе в москві

Дочка знаменитої української акторки Ольги Сумської Тоня Паперна вже багато років живе в москві. Там вона вийшла заміж і народила двох дітей. Після початку повномасштабної війни в Україні дівчина утрималася від обговорення своєї позиції і в публічному просторі навіть не згадує про те, що коїться з її Батьківщиною.

Ольга Сумська розповіла про ставлення дочки Ганни до старшої сестри

Ольга Сумська розповіла про ставлення дочки Ганни до старшої сестри

Спершу Ольга В’ячеславівна намагалася всіляко захистити свою дочку від осуду аудиторії. Втім, згодом заявила, що обговорювати спадкоємицю з пресою більше не буде.

Ольга Сумська розповіла про ставлення дочки Ганни до старшої сестри

У акторки також є молодша дочка, яка народилася в шлюбі з Віталієм Борисюком. Ганна Борисюк знаходиться в Україні, і так само, як мама, дуже любить Тоню. Війна ніяким чином не вплинула на її почуття до Паперної. Тим не менш, Ганна залишається патріоткою України.

“Це найвідданіша патріотка України. Це покоління справжніх українців”

Втім, акторка не розповіла, чи просила Ганна сестру якось проявити себе по відношенню до Батьківщини і чи не просила її повернутися. Ольга В’ячеславівна наполягає на тому, що Антоніна така сама російська знаменитість, як і інші російські зірки.

“Це просто сім’я відомих людей. А скільки таких сімей? Я не хочу заглиблюватись і виправдовуватися не маю права”, – заявила Сумська.

Варто відзначити, що Сумська вже далеко не вперше відмовляється якось виправдовувати свою дочку або засуджувати.

Нагадуємо, раніше Ігор Кондратюк потрапив у скандал з Ольгою В’ячеславівною через те, що запропонував їй припинити спілкуватися з старшою дочкою. Тим не менш, слова продюсера імовірніше за все були неправильно трактовані. Адже зірка мав на увазі, що Ольга В’ячеславівна не може нічого поробити з тою ситуацію, що склалася. І єдине, що вона що здатна зробити, це припинити спілкуватися зі спадкоємицею. Але гіпотеза висунута Ігорем Кондратюком була сприйнята дуже емоційно.