Всі жінки Ектора Хіменеса-Браво: зірки “МастерШеф” Стребкова і Мартиновська, Наталя Могилевська та інші

Ектор Хіменес-Браво заслуговано вважається одним із найпривабливіших чоловіків в Україні. До того ж головний шеф-кухар країни має низку романів, чи то за чутками, чи насправді так, можна дізнатися у статті.

Серед українських жінок Ектор набув чималої популярності, колумбійське коріння дає про себе знати. Його поведінка та погляд ніби завжди такий грайливий, що важко не піддатися його чарам, які в моменті можуть запаморочити голову. Так сталося з деякими учасницями “МастерШеф” та навіть з Наталією Могилевською. А як саме, читайте далі.

Тетяна Стребкова

Жінки Ектора Хіменес-Браво
Жінки Ектора Хіменес-Браво

Учасниця кулінарного шоу “МастерШеф” протягом всього сезону отримувала від Ектора багато уваги та деколи вона заходила за межі стосунків головного судді та учасниці. Тоді мережею ширились чутки про роман Тані та Ектора і самі вони гарно їх підігрівали, з’являючись за межами камер разом. ЗМІ публікували багато спільних фото кухарів, але далі ніж спільні фотокартки та загравання, у них не зайшло. Тому глядачі дійшли до висновку, що це був гарний піар-хід зарази підвищення рейтингів проєкту.

Оля Мартиновська

Ектор та Оля Мартиновська
Ектор та Оля Мартиновська

Стосунки Ольги та Хіменеса-Браво також почалися на проєкті та інколи переходили на більш високий рівень, ніж з іншими жінками сезону. Тому глядачі спостерігаючи за цим вирішили, що Оля має романтичні стосунки з Ектором. Та й гуляли разом вони часто. Головний шеф країни не приховував симпатії до Мартиновської, але як до колеги та людини, а не як до жінки, яка полонить його серце.

Наталя Могилевська

Ектор та Наталя Могилевська
Ектор та Наталя Могилевська

Невідомо, яким чином Наталя почала спілкування з Ектором, проте їх неодноразово ловили ЗМІ за спільними ранковими пробіжками. Та й на одному з концертів Хіменес-Браво вийшов на сцену та публічно подарував Могилевській великий букет квітів, на що співачка відповіла “Дякую, милий”. Така ніжна відповідь змусила глядачів і журналістів замислитись, що між Ектором та Могилевською справді вирують пристрасті. Проте і з цих залицянь нічого не вийшло.

 Ліза Глінська

Ектор та Ліза Глінська
Ектор та Ліза Глінська

Ліза також потрапила під чари Ектора. Між ними ніби-то нічого й не було, але одне фото в мережі викликало бурхливу реакцію і багато хто почав думати, що Глінська та Хіменес-Браво живуть разом і ніби шеф-кухар готує дівчині каву у ліжко. Проте і це було лише фотографією для піару.

Особисте життя Ектора зараз

Ектор Хіменес-Браво та його обраниця
Ектор Хіменес-Браво та його обраниця

Хіменес-Браво давно не холостяк, він має улюблену дівчину, заради якої готовий на все. Чим вона займається та як її звуть. Ектор не бачить необхідності видавати ім’я коханої, певно хоче відгородити дівчину від пліток. Тому, зараз Хіменес-Браво щасливий і коханий чоловік.

Схожі статті