Камалія повернулась в Україну без дітей та у військовій формі: зірка відповіла, чому більше не носить сукні

Найбагатша співачка України Камалія повернулася в Україну та сколихнула мережу новим образом. Чому артистка проміняла сукні на військову форму?

Українська артистка Камалія завжди боролася проти стереотипів про дружин багатих чоловіків. Зірка наполягала, що вона добилася усього сама, а вийшла заміж через кохання.

Після початку повномасштабної війни в Україні їй вдалося продемонструвати, що враження про неї у великої кількості українців склалося дійсно хибне. Поки Мохаммад Захур та її дочки Арабелла та Мірабелла знаходилися за кордоном у якості біженців, зірка залишалася вдома. Її не злякали ні вибухи, ні інші загрози.

Співачка активно закликала росіян припинити війну, показувала свої емоції в соціальній мережі, кричала, але не покидала своєї домівки.

Камалія повернулась в Україну без дітей та у військовій формі

Чому у Камалії такий псевдонім
Камалія повернулась в Україну без дітей та у військовій формі

Вмовити свою дружину поїхати у Великобританії багатію вдалося лише через декілька тижнів. Але артистка опинилася там ненадовго, Вона почала гастролювати Європою та збирати кошти на благочинність, а також постійно поверталася в Україну.

Камалія повернулась в Україну без дітей та у військовій формі

І якщо раніше Камалія виступала у жовто-блакитних сукнях, то зараз артистка переодягалася у військову форму. На війну зірка не зібралася, а просто підтримує захисників України таким чином.

На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’являється все більше і більше кадрів, на яких красуня віддає перевагу формі, в якій зараз відстоюється незалежність України.

Камалія повернулась в Україну без дітей та у військовій формі

Нагадуємо, що Камалія народилася на території сучасної російської федерації, але її історичною батьківщиною є Україна. Згодом родина переїхала в Європу, а потім повернулася до України. Камалія завжди називала себе українкою та була великою патріоткою. Наприклад, з великим задоволенням вона виконувала український гімн для пакистанських гостей.

Схожі статті