“Пологи відбудуться в Україні”: 35-річна Настя Каменських показала округлий живіт і вразила новиною

Знаменита українська співачка Настя Каменських знову засвітила округлий живіт та заінтригувала мережу можливою вагітністю. Усі деталі в статті.

Хоча Настя Каменських жодного разу не ставала матір’ю, про любов до дітей вона говорить завжди. Ба більше, це не просто слова, але і вчинки, адже артистка багато років бере участь у благодійних акціях та закликає жертвувати гроші на лікування діток.

Настя Каменських показала округлий живіт і вразила новиною

Втім, минулого року артистка та її чоловік Потап активно заговорили з журналістами про можливість народження в їхній сім’ї малюка. Обидва мріють про поповнення в родині, але розповісти, чому досі ця мрія здійснилася вони не наважуються.

Після повернення Насті Каменських з Іспанії її фанати запідозрили, що все ж таки народження спадкоємця у родині незабаром станеться. Вся справа в тому, що співачка неодноразово засвітила округлий живіт і продовжує з’являтися перед камерами з округлою фігурою.

Настя Каменських показала округлий живіт і вразила новиною

Наприклад, не так давно Каменських відвідала київську лікарню Охматдит, яка займається не тільки онкохворими дітьми, але і дітьми, які постраждали під час війни. Ця лікарня стала прихистком надії та свята, адже туди постійно приїжджають зірки та виступають для маленьких пацієнтів.

І, звісно, такі візити не обмежуються розвагами: знаменитості жертвують великі кошти. Наприклад, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський зібрали для лікарні один мільйон гривень та урочисто передали гроші на лікування малечі адміністрації закладу.

Настя Каменських показала округлий живіт і вразила новиною

У коментарях під відповідною публікацією на особистій сторінці Насті Каменських в соціальній мережі Instagram її фанати почали не тільки сипати компліментами щодо її благочинної діяльності, але й взялися ділитися підозрами стосовно її цікавого положення.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.