Злата Огнєвіч зізналася у почуттях до себе колишньої

Злата Огнєвіч зізналася, що прагне змін і не хоче повертатися до першої версії себе.

Нещодавно українська співачка Злата Огнєвіч опублікувала колаж, на якому порівняла себе теперішню і себе колишню.

У дописі зірка написала, що прагне розвитку, тому повернення до ранньої творчості їй не імпонують. Вона висловилася за необхідність нових рішеннь і змін у житті. Співачка зазначила, що отримує кайф від цього і саме змін прагне останнім часом. Злата Огнєвіч також зауважила, що кожна людина є результатом її рішень і її вибору, які вона робить щодня. Навіть якщо сама цього не помічає.

На першому знімку співачка позує у ніжному ліловому костюмі з темним розпущеним волоссям. А на другій світлині на Златі червона сукня і професійний макіяж.

У коментарях прихильники виконавиці зазначили, що перед ними зараз ще інша, третя, Злата Огнєвіч, яка проживає кожен момент, як маленьке життя. Також прихильники наробили багато компліментів артистці, зауваживши, що на другому знімку та сама виконавиця, але з іншим світоглядом і старими цінностями.

Співачка зізналася, що колишню себе не дуже любить, оскільки була занадто скромною і закомплексованою. Нинішня Злата подобається їй набагато більше, адже вона цілеспрямована і відверта.

Разом зі змінами у внутрішньому світі співачки, змінилася і її сторінка у мережі. Зараз виконавиця частіше експериментує з образами і довжиною волосся та варіантами стрижок.

Якщо раніше там були виключно скромні знімки, то зараз більш відверті і спокусливі. під одним з таких знімків Злата Огнєвіч подякувала прихильникам за те, що вони діляться з нею своїми думками. Також зауважила, що розуміє. що деякі її думки можуть шокувати або не співпадати з думками прихильників, але вдячна за те, що має можливість висловитися і почути різні думки.

У коментарях під дописом прихильники прийняли життєву позицію співачки з розумінням. Вони оцінили знімок, зазначивши, що у ньому немає навіть натяку на вульгарність. І взагалі, написали, що співачка просто красуня.

Експерименти і зміни йдуть златі лше на користь, адже вигляд вона має розкішний.

Схожі статті