|
14.10.2022 15:33

Старша донька Віри Брежнєвої показала свого хлопця-американця: як виглядає майбутній зять дружини Меладзе

Українська співачка Віра Брежнєва має двох доньок, які схожі на неї, як дві краплі води. І не тільки за рисами обличчя, а ще й дівчатам пощастило перейняти від мами чудову фігуру. На днях, старша донька Соня показала свого коханого і ніжно привітала його.

Соні Кіперман, доньці Брежнєвої від першого шлюбу виповнився 21 рік, дівчина вже доволі доросла і дуже сильно схожа на маму, з кожним роком вона ставала просто копією Віри. А тепер вона зовсім доросла і вже має своє особисте життя.

Оскільки Соня зараз живе у США, то й своє життя вона будує саме в Америці. То саме там, вона й зустріла своє кохання, на ім’я Бек. Невідомо скільки хлопцю років, але на вигляд він приблизно такий же, як і Кіперман. Хлопець професійно займається спортом, але дуже не звичним для нашого сприйняття, та ще й в деякому сенсі небезпечний.

Хлопець Соні Кіперман

Спортивний напрям, який обрав Бек називається – кікскутерінгом. Це екстремальна їзда на самокаті, відео з його зайнять заполонило майже весь контент сторінки в instagram Бека. Але, певно це справа його душі, тому він по повній вкладається в це та отримує максимальне задоволення.

Сама ж Сон взагалі не дуже публічна особистість попри шалену популярність мами та вітчима. Дівчина обирає жити справжнім, а не інстаграмним життям. Тому й про особисте життя Кіперман дуже рідко розповідає. Але на днях, донька Брежнєвої виклала фотографію де вони з Беком ніжно припали один до одного та Соня підписала історію “Щасливої річниці, Бек”. Певно це була їх річниця стосунків, але дівчина не стала розповідати, що саме вони святкували разом.

Соня Кіперман показала свого хлопця

Також у Бека на сторінці є фотографії зі спільного відпочинку з Сонею десь біля водоспаду та гір. Тож, можна зробити висновки, що кохання молодої пари існує вже доволі давно. Просто Соня не хотіла це виставляти на загал.