75-річна Софія Ротару вразила категоричною відмовою у концертах для російських слухачів: “Ні за які гроші”

Софії Ротару досить довго критикувалася за її мовчання з приводу повномасштабної війни в Україні. Втім, позиція артистки виявилися твердою та непохитною.

У своїй 75 Софія Ротару пройшла через безліч криз, як особистих, так і громадського значення. Коли розпочалася повномасштабна війна в Україні, фанати чекали на осуд від української Примадонни, але вона досить довго зберігала мовчання. І лише через тиждень подала знак: у публікації, яка з’явилася на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, Софія Ротару сповістила своїх підписників про те, що коїться на її батьківщині.

Софія Ротару вразила категоричною відмовою у концертах для російських слухачів

Яку пенсію отримує Софія Ротару
Софія Ротару вразила категоричною відмовою у концертах для російських слухачів

З тих пір Софія Михайлівна майже не виходила на зв’язок. Українці чекали від неї хоча б благочинних концертів, а натомість росіяни вважають доречним запрошувати її до себе на концерти.

Нещодавно колишній директор артистки Лавров дав вичерпний коментар про позицію Ротару щодо концертної діяльності під час війни.

Виявляється, зірка вважає недоречним виступи на великій сцені, а будь-які замовлення з російської федерації навіть не вислуховує. Артистка не хоче виступати навіть на корпоративах і ніяка сума її зацікавити не може.

“Наразі не час виступати, Софія Михайлівна це розуміє. Хоча Якщо вона не хоче виступати, її ні за які гроші не витягнеш на сцену. Вона навіть не дає замовникам озвучити ціну”, — заявив Лавров.

Нагадуємо, що у свій день народження Софія Михайлівна повернулася у село Маршинці і звідти вперше розповіла, що у неї насправді є власний благодійний фонд. Артистка допомагає родинам захисників. Втім, Ротару підкреслила, що не має звички розповідати про добрі справи, тому про свої заслуги замовчує, виходячи із позиції скромності.

Схожі статті